/i/Tespit

  1. 176.
    +6
    YEŞiL YOL

    Şahsen erkekler alamaz diyorlar ama bu filmde ben ağladım .Bu gibi drama filmleri hayata bakış açınızı değiştirebilir.

    Konusu:

    Acımasız katillerin bulunduğu Could Mountain hapishanesinin E bloğuna hoş geldiniz. Buradaki mahkumlar Yaşlı Spark diye bilinen elektirikli sandalye için sıralarını beklerlerdi. Hapishane gardiyanlarından Paul Edgecombe için bütün katiller aynıydı. Ta ki John Coffey adındaki mahkumla tanışıncaya dek. Dev cüsseli, çocuk kalpli bu adam Edgecombe'un hayatını değiştirecekti

    Şeytan Üçgeni

    Gerilimin dibini yasicaginiz bie film. filmin sonunda zindan adasında olduğu gibi yok amk diyorsunuz gerilim alanında efso bir filmdir.

    Konusu:

    Jess arabasıyla giderken bir martıya çarparak büyük bir trafik kazası geçirir ama bu önemsiz gibi görünen kazanın hayatının gidişatını değiştirdiğinin farkında değildir. Arkadaşlarıyla bir yat gezisine çıkar; içten içe yolunda gitmeyen bir şey olduğunu düşünmektedir, ama ne olduğunu bilemez.

    Yatları fırtınaya yakalanınca Jess’in içindeki huzursuzluk da artar. Neyse ki, o ve arkadaşları civardan geçen bir gemiye binmeyi başarırlar. Ancak, Jess bu terk edilmiş gemide daha önce de bulunduğuna inanmaktadır. Sırayla tüm arkadaşları öldürülmeye başlar. Ve bu vahşetin sorumlusu asla tahmin edemeyeceği bir kişidir...

    PK

    Amir Khanin en sevdiğim filmidir. Dinin insanlara aslında baskı yaparak korkutarak nasıl korkuttuğunu anlatıyor .Yine uyarımızı yapalım müslümanlara göre bir film değildir.

    Konusu

    P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur.

    edit:şeytan üçgenini galp hastaları izlemesin
    ···
    1. 1.
      +2
      Pk aslına bakarsan dine uygun kanka hatta budizmi eleştiriyor zaten Aamir khan müslüman
      ···
    2. 2.
      0
      Korkuyorum patron
      ···
    3. 3.
      0
      Yeşil yolda cok aglamistim lan
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster