/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +36
    Annemin ailesi yani anneannem gil artık bir çözüm yolu aramaya başlamış evimize bir hoca getirmişti babamın olmadığı gün , hoca da hocadan başka her şeyr benziyordu allah affetsin. Kadın hoca mı olur ? Oluyomuş kendini hoca gibi tanıtmıştı ama bildiğiniz falcı tipli çirkin bir kadındı. Evde büyü olduğunu iddaa etmişti ve babamın evden soğutulduğunu idda ediyordu. Duyduklarım karşısında son derece üzülmüş babamın bir delilik yapıcağından korkuyordum. Gel zaman git zaman bu kadın evimize daha çok gelmeye başlattı ve benimle sürekli göz temasında bulunup bir şeyler imâ
    ediyordu imâ ettiği şey de babamın annemi sürekli aldatması ve benim haberim olduğunu biliyomuş gibi davranıyordu. Bu kadından git gide korkmaya başlamıştım, işler sarpa sarıyor annem bu kadının her dediğine inanır hale gelmişti. Bir gece rüyamda bu kadını görmüştüm sürekli itiraf et yoksa senide affetmicek annen diyip duruyordu sıçrayarak uyandım, tam 15 tatildeyken olmuştu bunlar ben artık delirme noktasına gelmiş ve altıma kaçırmaya başlamıştım, annem zaten çökmüş durumda babannem eve son gelişi 4-5 ay önceydi anneannem artık yanına almak istiyordu beni ve annemi. Dedem ise buna pek yanaşmıyordu.
    Ertesi gün anneme itiraf etmeye karar verdim ve her şeyi açık açık söyledim rüyalarıma girdiğini ve korktuğumu gelmemesini istediğimi ve babamın yaptığı aldatma hikayelerini annem bunları duyduktan sonra delirdi diyebilirim. Bardaklar çanaklar yerle bir oldu ev nerederse en son yorgun düşüp bayılmıştı. Bugünlük bu kadar hikayeyi tamamlıyacağım merak etmeyin sabah görüşmek üzere hoşçakalın.
    ···
   tümünü göster