/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +24 -1
    Hocalarım şaşırdığım bir teklifte bulunmuştu, son kalan 3 ayımda bana evlerinde özel ders verebileceklerini beni iyi bir lisede görmek istediklerini belirttiler. Ücretli olsa tabi ki gidemezdim ancak, ücretsiz verecekleri için seve seve gelebileceğimden bahsettim. Annem de ne kadar beni ihmal etsede o kadar çok sevindi ki ilk defa onu böyle görmüştüm.
    + Annem: Praseodimyum oğlum bak hocalararın ücretsiz ders vericeklerini söylediler, lütfen emeklerini boşa çıkarma beni de hayal kırıklığına uğratma.
    - Praseodimyum : Merak etme annem elimden gelenin en iyisi yapıcam ancak sigarayı bırakamıyorum bu sürede lütfen karışma bana ancak alkol içmiyorum artık bu konuda sıkıntın olmasın.
    Uzun zamandır yüzüm gülmemişti hiç bir konuda ama sağolsun ipek hoca ve mert hocam bana matematik ve fen dersleri vermeye başlamışlardı. ilk başlarda anlamakta güçlük çeksem de anlatılanları eve gelince tekrar ediyor test çözüyordum, pgibolojim tamamen düzelmişti diyebilirim, korkunç rüyalar görmemekle beraber altıma da kaçırmıyordum gece artık.
    ···
   tümünü göster