/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +15
    Günler geçiyor annem yeni eve taşınıyor, benide yanına almak istiyor ancak peder bey istemiyor gibi. Bende yüzsüzlük edip gitmiyorum onların yanında. Ölen anneannemin evinde dayımla kalıyorum. Artık okulun son günleri Aysu ile bir hayli yakınlaştık. Gözlerine bakarken adete kayboluyorum. Sesi içimde yankılanıyor. Artık itiraf vakti geldi praseodimyum diyorum kendi kendime. Çekiyorum okul çıkışı kenara yürümek istediğimi söylüyorum. Olur yüreyelim diyor. 10 Dakika boyunca sesimi çıkarmadan yürüyorum. Hadi praseodimyum ne diyeceksen de diyor. Üzülsem de başlıyorum anlatmaya onu ne kadar çok sevdiğimi annemin de artık gittiğini yanlız kaldığımı ve çaresiz olduğumu.
    + Ama ben seni arkadaşım gibi görüyorum praseodimyum.
    Eyvah ! Ne yaparım şimdi ben bütün melekler terk ediyor beni . ilk baş anneannem daha sonra annem ve en sonunda onunla konuşurken bile sesimin titremesine sebep olan Aysu'm.
    Yıkıldım galiba. Terkediyorum oracıkta onu ağlayarak Tuna'yı arıyorum ormana gelmesi için. Sağolsun her istediğimde gelmiştir. Param yoktu o gün. Olsun dedi ben alıp gelirim gitti 3 bira aldı geldi tüm parasıyla hem içtik hem ağladık beraber.
    ···
   tümünü göster