/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +32 -19
    sonra altımdan kalkıp dizinin üstüne oturdu, beni de sen kalkma der gibi yatağa itti. ben de kafamı yastığa koyup uzandım. O elini arkasına attı südyenini çözüp çıkarttı. bembeyaz iki koca memesi vardı. biraz da göbeği varmış ama çok tatlıydı. sonra pantolonumu çıkardı boxerimin altında benimki kocaman olmuştu okşuyordu ve bana bakıyordu birden boxerimi açtı benimki karşısındaydı, önce ufff diye bir ses çıkardı ve tekrar bana baktı gözlerinin içi gülmüştü. eğildi ve ağzına almaya başladı penisimin kafasının damağına değdiğini hissediyordum ve sadece onu izliyordum. eliyle de aşadan git gel yapmaya başladı ben iyice kendimden geçtim. sonra kalktı, altındaki pijamayı çıkardı onun altında beyaz ıslanmış kilodu vardı. onu da çıkartıcaktı ki ben dur deyip bi hamleyle bana yaptığı gibi onu yatağa iteledim. bu onun çok hoşuna gitti, güldü ve bacaklarını bana doğru açıp ayaklarını havaya dikti.

    ben yavaşca ellerim titreyerek kilodunu çıkardım. dışı bembeyaz içi pesbembe ufak bir amı vardı. kılları yeni kesilmişti. burnumun bile girmeyeceği kadar küçüktü amı bi kaç dil darbesi attım tadı falan yoktu öpüşmeye benziyordu ama o çığlık atıyordu.

    edit: devamı @71
    ···
    1. 1.
      +9 -2
      Vay orosbu çocuğu ablasını gibiyor biz kuzen deyip gibmiyoz
      ···
      1. 1.
        0
        HELAL ET HER YERE YAZIYORUM ÇALINTI
        ···
    2. 2.
      +5
      Harbi amk adam ablasini gibmis burda siz çalıntı diyonuz neyse sen onlara bakma yarram sen uydurmaya devam et güzel gidiyo
      ···
   tümünü göster