/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Hasta bir bilim-kurgu fanıyım ve size izlediğim en iyi filmleri listelemek istedim mutlaka izleyin panpalar.
    1)Interstellar




    Muazzam derecede düşünülmüş bir konu sayılır fakat ne yazık ki yeni gezegen arayışı nedeni bundan çok değil maximum 50 yıl sonraki gezegenimizi bizzat anlattığı için üzücüdür de . (Yeşili sev doğayı koru)
    2)Guardians of the Galaxy




    izlediğim en sağlam marvel filmi diyebilirim özellikle Groot ' un 2. film de küçülmüş hali filmi aşırı izlenesi bir hale getiriyor kesinlikle izlenesi kısa bir seri .
    3)Passengers




    Mutlak gelecekte bizim de gelişip yeni gezegenler bulma arayışına çıkmamız muhtemel ama ne kadar gelişirsek gelişelim asla mükemmel bir teknolojiye sahip değiliz 80 yıllık bir yolculuğa çıktığınızı ve uyutulup ölmemeniz sağlandığını düşünün fakat bir şeyler ters gidiyor ve uyanıyorsunuz bu berbat bir durum olurdu.
    4)Tomorrowland




    işte bu film dünyanın küresel sebeplerden dolayı yok olma olasılığını konu alan bir başka film ama dünyanın içinde başka bir dünya gibi.
    5)Marslı




    Olası bir felaket sonrası Marsta kaldınız yiyecek durumunuz kısıtlı ve kendi dışkınızı gübre olarak kullandınız ve marsta patates yetiştirip hayatta kaldınız büyüleyici bir olay .
    6)The Giver




    Herkesle barış yapıldığını sandığınız ve sürekli belirlenen ilaçları almak zorunda olduğunuz bir toplulukta yaşıyorsunuz dış dünyadan habersiz kimse renkleri biliyor her şey ilaçlardan dolayı siyah beyaz görülüyor fakat siz görüyorsunuz konu mükemmel izlenesi .
    7)Prometheus




    Tanrıları bulmaya diye gidip gezegen giben bir tip buluyoruz.
    8)The Space Between Us




    Anneniz bir mars yolcusu orada kurulacak ilk koloninin şefi fakat bir hata yapıyor gemiye hamile olarak biniyor ve ilk günleri olduğundan kimse fark etmiyor marsta doğuyorsunuz anneniz dayanamayıp siz doğarken ölüyor . gizli gizli netten dünyadan bir kızla konuşuyor ona aşık oluyorsunuz fakat hastalığınızdan dolayı ayrısınız...
    9)Deadpool




    Resim her şeyi açıklıyor tr de çevirisi tak gibi olsa da Türkçe bile izlenmeye değer bir film .
    ···
   tümünü göster