/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    2. Bölüm

    Kızla konuşabilmek için dokümanları hızlıca inceledim ve ofisimden çıkıp kızın yanına gittim. Dokümanları ona geri verdim ve şirket anlaşmalarıyla ilgili birkaç açığı yakaladığımı söyledim ve bu açıkları nasıl kapatabileceklerini anlattım. Kız bana gülümseyip teşekkür etti ve hemen bu konuya el atacağını söyledi. Tekrar ofisime gittim ve o kızı düşünmeye başladım, o gülümsemesini. Yıllardır görmediğim o gülümseme. Sadece o gülümsemeyi görebilmek için herşeyimi verebilirdim. Kız ortak şirketlerin CEO'larından bir tanesi ama şu sorunlar çözülene kadar bizim şirkette çalışacak. Yani hala vaktim var.

    Öğlen, patronla iş yemeğine gittik. Şerefsizi hiç sevmem ama şu ortak şirketlrle anlaşmazlıkları çözmek için onunla konuşmam gerekiyordu. Daha doğrusu onun benimle konuşması gerekiyordu. Uzun uzun bu konuyu tartıştık. Karşıdakim masalardan birinde o kızı gördüm. Yanında kimse yoktu. Bizim şirketteki herkes bu lokantada yemek yer. Dolayısıyla o kız da buradaydı. Bende patrondan izin isteyip lavaboya gittim. Elimi yüzümü yıkayıp saçımı düzelttim ve o kızın yanına gittim.

    Sırf onunla konuşabilmek için bu şirket anlaşmazlıklarıyla ilgili patronla konuştuklarımızı anlattım. Sonra patronun yanına gelip yerime oturdum. Meğerse patron onu yemeğe bizimle tartışmak için çağırmış. Dolayısıyla bizim masaya oturdu. Bütün yemek boyunca kızla sürekli göz göze geldik. Öğle tatili bitince de sürekli kızla iletişim halinde kalmaya çalıştım. Toplantıda sürekli birbirimize baktık. Artık kızın bana karşı boş olmadığını anlamıştım. Toplantı bitince hepimiz eve gitmek için arabalarımıza gidiyorduk. Garajdayken kız arabasının bagajına çantasını koyuyordu. Bende yanına gittim. Sohbete şakayla başladım ve günün ne kadar zorlu geçtiğini söyledim. Kız da gülerek bana cevap verdi. Kıza ona birşey itiraf etmek istediğimi söyledim. Sabırsızdım. Kız ne demek istediğimi anlamıştı galiba ama ben yinede ona aşık olduğumu söyledim.

    Sonra beni evine çağırıdı. Orada ne olduğunu anlatmama gerek yok, nasıl olsa anlamışsınızdır. Bir veya iki saati orada geçirdikten sonra eşim beni aradı. Bende yolda çok fazla trafik olduğunu söyleyip kapattım. Bir süre sonra onun evinden çıkıp kendi evime gittim. Sanki kendi evimin olduğu sokağa girdikten sonra yeniden depresif halime geri döndüm. Kapıdan içeri girmek istemiyordum. Kapının önünde birkaç dakika dikildikten sonra çipimi kapı koluna doğru tutup içeri girdim. Üç tablet ağrı kesici aldım ve eşim merdivenlerden aşağı inip beni karşıladı. Akşam yemeği yedik ve ben yatmaya gittim. Bütün gece o kızla olanları düşünüp durdum. Gözüme sabırsızlıktan uyku girmedi. Uyku ilacı ve ağrı kesici aldım, öyle uykuya daldım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster