/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    4. Bölüm

    Evden hızlıca çıkıp arabaya bindim. Yolda giderken patronu arayıp bir günlüğüne izin almak istedim ve bu aile meselesini anlattım. Patron ilk başta hayır dedi ama sonra onu ikna ettim. Arabayı arkadaşımın evine park edip zili çaldım. Kapıyı açtı bana ve içeri girdim. Kapıyı kapatır kapatmaz gırtlağına yapıştım.

    (B) Ben, (A) Arkadaşım:
    - B: Ulan bana bak it! Sen kim oluyosunda benim karımı gibiyosun lan!
    - A: Abi yapma! O bi hataydı! Anla işte o bi hataydı!
    - B: Bende şimdi çok büyük bi hata yapıcam.

    Onun bıraktım ve çipine kaydedilmiş o görüntüleri açmasını istedim. Karımla seviştiği o görüntüleri silmesini istiyordum. Arkadaşım sapık biri. Eminim o görüntüere bakıp bakıp 31 çekiyordur.

    - B: Aç lan o görüntüleri! Dışarıya yansıt! O görüntüleri silmediğini biliyorum.
    - A: Tamam açıyorum. Sakin ol!
    - B: Olamam!

    Görüntüleri açıp duvara yansıttı. Silmesini söyledim ve o görüntüleri sildi. Ağrı kesici hapı alıp onu yumruklamaya başladım. Kendimi durdurup mutfağa gittim ve dolaptan bir şişe viski alıp onu kafaya diktim. Sonra da onun kafasında kırdım.

    Arabaya binip tekrar evime geldim. Karım yatak odasında ağlıyordu. Sonra onun yanına gidip neden bunu yaptığını sordum.

    - B: Neden böyle birşey yaptın? Cevap ver. Cevap ver!
    - E: Senin kafan sürekli işteydi. Bizi hiç düşünmüyordun!
    - B: Bu yüzden mi beni en yakın arkadaşımla aldattın?
    - E: Ona ne yaptın?
    - B: Ağzına sıçtım onun!

    Sonra senden nefret ediyorum diye bağırmaya başladı ve evden dışarı çıktı. Hayatım mahvolmuştu artık. Bende şirketteki kızı aradım. Sesi çok kötü geliyordu. Bu ilişkiye daha fazla devam edemeyeceğini ve ayrılmak istediğini söyleyince aramayı sonlandırdım. Beş tane ağrı kesici hapı alıp üstüne bir şişe viski içtim. Artık hiçbirşeyin eskisi gibi olamayacağını anlamıştım. Hepsi bu lanet olası çiplerin suçu! insanlarda sır bile bıraktırmıyorlar. Bu olaylar sır olarak kalsa ne kadar güzel olurdu herşey! Bu çipten kurtulmalıydım. Evet, evet hayatımı mahveden bu çipten kurtulmam gerekiyor!

    Bir tane daha ağrı kesici alıp viskimi içtim. Şişeyi kırıp bileğimi kırık şişe parçasını batırdım Her tarafa kan fışkırmaya başladı çok fena acıyordu. Çığlıklar ata ata çipi yerinden söktüm ve vücudumdaki bütün kablolarıyla beraber çıkardım ve fırlattım.

    Hikaye bitti arkadaşlar zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

    Edit: Hikayeyi yarım bırakmadım arkadaşlar sonunu ucu açık bir şekilde bitirdim. Sonunu sizin hayal dünyanıza bırakıyorum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Yani trollemelere açık bıraktım diyorsun. Şu zamana kadar hiç bir hikâye trollemedim ama bir gün dayanamayıp birine dalacam *
      ···
   tümünü göster