/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +18 -13
    Olmasına ihtimal bulunmayan bir şey için neden çaba harcayalım hiç bir kanıt yok
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Belki de kanıt bardırda sen görmüyorsundur
      ···
    2. 2.
      +1 -7
      Eğer kendi kendine yaratıldığını savunuyorsan... O zaman sana anlayacağın şekilde anlatayım. 2 yumurta al kırmadan tavanın içine bırak. Bekleyebildiğin kadar bekle bakalım omlet olacak mı.
      ···
      1. 1.
        +6
        Peki tanrıyı kim yarattı yarram yoksa kendi kendine omlet olabiliniyor muymuş
        ···
      2. 2.
        0
        o zaman kadın ve erkeği al bi yatağa koy bekleyebildiğin kadar bekle bakalım çocuk olacak mı
        ···
    3. 3.
      +2 -1
      Tanrıyı bilimsel kanıtlara bağlama panpa bu felsefi bir konu
      ···
      1. 1.
        +3
        O zaman tanrı bilimsel insanları kendine inandırmak istemiyor
        ···
    4. 4.
      +1
      Tanrıyı kim uarattı diyenler olmuş. Boyut farkı denen bir şey var bilimde de var. Tanrıyı kimse yaratmadı. Tanrı ezelden beri vardı.(uzayda geçen 2 dakika dünyadaki 84 yıla eşttir) . Ama o boyutta zaman kavramı yok. Yani ezelden beri vardı
      ···
      1. 1.
        +4 -2
        Ulan çomar herif .internette gördüğün bilgilere sorgulamadan inanmışsın. Şimdi sana zaman kavramıni açıklamak isterdim ama beynin yanar diye korkuyorum.O yüzden basitçe açıklayayım madde hızlandıkça zaman yavaşlar. O yüzden zaman hıza bağlıdır. Uzayda geçen 2 dakika dünyadaki 84 yıla eşit olsaydı astronotlar uzaya çıkıp 1 ay kalsa bile geldiklerinde çok uzak bir geleceğe gelmiş olurlardı. Ama sen şimdi uzaya çıkıldığınada inanmaz bunlar hep amariganın oyunları len mq diye gezersin.
        ···
    5. 5.
      +1
      Yarram ya tanrı varsa ve cehennemde zebaniler zütünden kan alıcaksa eğer siz haklıysanız bize bir şey olmaz ama biz haklıysak yarra yediniz.
      ···
    6. 6.
      +1
      Aynaya bak, gözlerin burnun kulakların... hepsi birer yaratılış harikası. Ya deist olursun anlarım da ateistlik kadar aptalca bişey olamaz
      ···
    7. 7.
      0
      Ben bir fikri savunuyorum diye bana çomar demeye hakkın yok. Ayrıca ben müslüman değil deistim. Sadece tüm dinleri araştırdığım için bilgileri seninle paylaşıyorum. Yani kime çomar dediğine dikkat et.
      ···
    8. 8.
      0
      Serefsiz evladi

      Gunese bak, yildizlara bak, evrene bak, Samanyolu Galaksisine bak, Gökadalara bak. Yaraticinin varligini arayan bir INSAN( 17 yasinda ateist ergen piclerinden bahsetmiyorum) istersen uzaklara uzaya bak. Yada yakinlara kendine bak. Senin beyninde 100 milyar hucre bulunuyor. Ve 10.000 Tane sinir ucu. Ve o kafanin icinde tasidigin sey TUM EVRENDEKI EN KARMAgib sey.

      Anlatabildim mi bi yaraticinin oldugunu ? Inanir inanmazsin zerre gibimde degil.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster