/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +45 -1
    Ben ateistim. Ickiyi pek sevmem. Yilda maksimum ictigim icki 3-4 litredir. Hayatimda hic kariya gitmedim. Zina ise problem. Hayatimda hic kumar oynamadim. Mumkun mertebe yalandan kacinmaya calisirim zira beceremem. Hayatimda hic kariya kiza hallenmedim. Bircok kez sokak hayvanlarini besledim. Mesela calistigim yerde sulu yemek yediysem suyuna bircok ekmek banip bir kenara birakirim ki kopekler onu yesin. Ayni zamanda losev gonullusuydum universite yillarimda cok kez bagis standi kurdum. Ve ben liseye basladigim seneden beri ateisim. 10 seneden fazla yani. Anlayacagin genc adam, ben bu yaptigim iyilikleri ya da yapmadigim kotulukleri cennette sonsuz nimetlerden yararlanayim diye degil, karsiliksiz yapiyorum.

    edit: atesitim yazmisim ateistim yerine.
    ···
    1. 1.
      0
      Verdim sukunu
      ···
    2. 2.
      0
      tam benim düşünce yapım
      ···
    3. 3.
      0
      Lan olum sen nasıl ateistsin ölünce toprak olacan lan son amk ölünce bitecek bütün varlığın her an ölebilirsin Dünya'nın zevklerini tat bari ölmeden
      ···
      1. 1.
        +3
        herkes ayni seylerden zevk almak zorunda mi?
        ···
      2. 2.
        0
        Denemeden bilemezsin neyden zevk alacağını
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Cennet amaç değil, mükafatdır. Sen Allah rızası için yaparsan cennetin kapıları sana açılır, cennete girmek için değil bunu anlayın artık.
      Sen ders çalışırsın ki mükafat olarak güzel bi üniversite kazanasın, sen yalan söylemezsin ki mükafat olarak insanlar sana daha çok bağlanır, sen içki içmezsin ki mükafat olarak sağlıklı bi vücuda ve hayata sahip olursun anlıyo musun birader, bırak artık şu çıkar meselesini biraz da farklı bi gözden bak şu dünyaya vesselam
      ···
    5. 5.
      0
      Şuku ama şimdi sen o iyilikleri ifşa ettin ve artık karşılıksız değiller ?
      ···
    6. 6.
      0
      Tabi bir anda 1000 yıllık kültürünü ve ahlakını silemezsin
      ···
      1. 1.
        +1
        ben bu dunyada 27 senedir varim kardesim. 1000 yillik kulturle alakasi yok bu islerin. ayrica insanlik kulturu onbinlerce senedir burada. bir seyleri dogru yapmak icin bir dine mensup olmak mi gerek?
        ···
    7. 7.
      +3
      @13 gibi bu adama da cevap ver(e)memişler
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster