/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1201.
    +22
    Kadınların özüne ineceğiz. Onların pgibolojisine, fiziksel işleyişine ineceğiz ve sizin kuyruğunuzdan ayrılmayan takipçiler haline gelecekler. Bundan böyle daha önemli şeyler yazacağım. Dikkatle dinlemenizi öneririm.
    8 tane kız modeli çizilecek sonraki partlarda. Bir kızı diğerinden nasıl ayırt etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Farklılıkları göreceksiniz.
    Aranızda kızlar 8 tipe sığmaz diyenleri duyar gibiyim. Fakat böyle olmadığını size göstereceğim. Bakın kadının bütün ciksüel pgibolojisini çözeceğiz. Bu durum kız üzerinde ciddi ciddi onarılamaz, geri dönüşü olmayan etkiler yaratabilir. Kızın bütün reddetme mekanizmasını yıkacağız. Elinizde ciddi bir güç olacak ve siz bunun farkında olacaksınız.

    Bu noktadan sonra hala yaprak kürek yorum yapanlar terk etsin gitsin burayı. Öğrenmek isteyen kalır…
    ···
    1. 1.
      +2
      Ne anlatacağını biliyorum bu adamın. Çünkü bunları ben de biliyorum. Kızları zaman algısı, sex algısı ve ilişki/hayat algısı başlıkları altında 2ye ayıracak. 2x2x2=8. Zaman algısı içinde deneyci/testçi ve yatırımcılar vardır. Sex algısında sex'i reddeden ve meşrulaştıran 2 kız tipi vardır. ilişki/hayat algısında da hayalperest ve gerçekçi tiplemesi vardır. Bu ayrı 8 tipin farklı kombinasyonları vardır. Kızlar bunlara göre ayrılırlar. Mesela gerçekçi kızlar kariyer odaklıdır. işine odaklıdır ve bir ayağı hep dışardadır. Tabi yerini sizin yanınız olduğunu göstermezseniz. Güçlüdürler ve sizinle ilgilenebilirler. Bir eş bulamayacakları konusunda endişeli olanları vardır veya çok eşli hayatı yaşamak isteyenleri. Yani tek başına ayakta durmasını bilirler.

      ZAMAN ALGISI> TESTÇi(T) VE YATIRIMCI(Y)

      SEX ALGISI> MEŞRULAŞTIRAN(M) REDDEDEN(R)

      iLiŞKi ALGISI> HAYALPEREST(H) GERÇEKÇi(G)

      TMH
      TMG
      TRH
      TRG
      YMH
      YMG
      YRG
      YRH

      GÖRDÜĞÜNÜZ GiBi 8 FARKLI KIZ TiPi VARDIR VE SiZiN OYNAYACAĞINIZ ROL BU 8 MODELE GÖRE OLMALIDIR. HER MODELiN FARKLI YAKLAŞIMI VARDIR. ONLARI ÇÖZMENiZ GEREK.
      ···
    2. 2.
      -3
      madem bu kadar zekisin niye kendin başlık açıp bunları orada yazmıyorsun? okunmayacağından mı korkuyorsun!
      ···
   tümünü göster