/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +34 -6
    Madde-1: Cinli hikaye paylaşanlar

    Evet beyler sözlükte bu tip yazarların çoğaldığını herkes farketmiştir. Son zamanlarda tanınmak için çok fazla rağbet gören bi yöntem. Sözlükteki diğer yazarlardan hakaret alma durumu %4

    Madde-2: Ayarcılar

    Bu maddede "Ayarcılar"ı ele alacağız. Bu kişilerin yazdığı hikayelerin doğruluğundan her zaman şüphe edilsede yüzümüzü güldüren yegane kişilerdendirler. Nesilleri tükenmek üzeredir. Hikayelerinin sonunda hayal güçlerinin sınırlarını zorlarlar ( örn: birde bakmışsınız 60 yaşındaki ninemiz twerk yapıyor)

    Madde-3: Anancılar

    Herkesin bildiği üzere maalesef ki sözlükten hiç eksilmeyen ve yeni nesillerin alımıyla birlikte sayıları hızla artan herkes tarafından nefret edilen bir türdür. Ne yazık ki bunlardan kurtuluş yoktur. Eğer bu tip yazarla karşılaşırsanız görmezden gelmeniz tavsiye edilmektedir.

    Madde-4: Anlamsız entry girenler

    Bu yazarların 3. Maddedeki "Anancılar" ile çok fazla ortak noktası vardır ( örn: yeni açılan her başlığın altına spawnlanırlar) fakat zararsız yazarlardır. Her başlığın altında bulunurlar vermek istedikleri mesaj hiçbir zaman anlaşılmamıştır. Sizinle bire bir iletişim haline geçmedikleri sürece muhattap olmayınız. Hala hangi maddenin verdiği kafayla böyle paylaşımlar yaptıkları bilinmemektedir. Bir grup gönüllü torbacı tarafından itina ile araştırıldığı bilgisi elimize geçen sevindirici haberler arasında.

    Madde-5: Primciler

    "Primciler" korkunç insanlardır. Gurur, haysiyet, onur, şeref vb. kavramlar onların lügatında yoktur bu özellik onların fazlasıyla tehlikeli yazarlar olduğunu gösterir. Din, dil, manevi değerler vb. arasında fark gözetmeksizin hunharca prim yapabilirler. insanların duygularını ustaca kullanarak insanları kandırırlar. Sözlükte örnekleriyle karşılaşablirsiniz.

    Emek verdim beyler eğer beğendiyseniz şuku verip bir entry girmeyi çok görmeyin

    Saygılarımla (bkz: bordoklavyeli007)

    Edit: istediğiniz tiplemeleri diğer partlarda yazabilirim isterseniz siz yazıp gönderebilirsiniz bkz vererek paylaşacağım beyler

    Edit2: Part.2 hazır 00.00 civarı paylaşacağım 3. partı yazıyorum

    Edit3: Part 2 an itibariyle paylaşılmıştır part 3 hazır 00.10 civarı paylaşacağım
    ···
   tümünü göster