/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    +5
    Part 2.

    Madde 6 (bkz: otatakabakanot) kankamızın tavsiyesi üzerine yazılmıştır.!

    Madde-6: Derdini Anlatan

    Bu arkadaşlar masum kişilerdir. Geneli sözlükte sevilir kimsenin onlarla bir derdi yoktur. Bizleri kardeşleri, abileri görerek dertleşirler. Tüm sözlük halkı elinden geldiğince destek olmalıdır bu arkadaşlara çünkü sözlüğün temelinde yardımlaşma ve dayanışma yatar lütfen bunu unutmayalım arkadaşlar.

    (KAMU SPOTUNU DA VERDiĞiMiZE GÖRE DEVAM EDEBiLiRiZ)

    Madde-7: Hikayeciler

    Bunu madde 1 e eklemek istemedim çünkü arada çok büyük bi fark var.
    Bu yazarların yaşı genelde sözlük ortalamasının çok üstündedir. Hayat tecrübelerini derleyip bize sunan bu abilerimizin sözlükte emekleri çok fazladır. Hikayeleri okurları sıkmaz aksine bi anda hikayenin içinde bulursunuz kendinizi. Bu abilerimizin değerini bilip hikayelerinden ders çıkarmalıyız...

    Madde-8: Karı kızcılar

    Kendini adeta birer playboy ilan eden bu yazarlar bizlere her istediğimiz kızı elde etme vaadi verirler. Kendilerine göre %100 garanti çalışan taktiklerinin işe yararlığı hiçbir zaman onaylanmamıştır. Bu arkadaşların taktiklerine kendimizi fazla kaptırmamamız önemle rica olunur. Aksi taktirde "Alpha" olacağım diye çevrenizde size duyulan saygının azaldığını gözlemleyebilirsiniz.

    Madde-9: Caps ciler
    Bu türü iki başlık altında inceleyeceğiz

    Gerçek Caps ciler: Bu tür son zamanlar da yeni çıkan türler arasında bulunuyor. Kendi yaptıkları veya derledikleri capsleri atıp ardından "bunu buraya atıyorum ve trende uçuyorum" benzeri yazılar paylaşarak trende girme arzularını bizeol net yansıtırlar. Bir kısmı başarılı olsa da hızla popileritesini kaybetmiştir.

    Karı Kız Caps ciler: Bu tür çok önceden de mevcuttu. Bunlar her başlığına anlamsız, insanlarda cinsel dürtüler uyandıran capsler koyarak trende çıkacaklarını düşünen yazarlardır. Anlam veremediğim bir şekilde tutan başlıklar olmuştur.

    Part 1 i şukularsanız sevinirim beyler
    ···
   tümünü göster