1. 1.
    +1 -1
    cahilliğe, çomarlığa, torpile, haksızlığa eşitsizliğe artık tahammülü kalmayan insanlar olarak yeni bir medeniyet kuruyoruz. google earth'de dolaşırken kimsenin bulunmadığı bir ada buldum: astakidas. gördüğünüz gibi ege ve akdenizin yakınlarında sayılır. böylece arada rakı falan içmeye gideriz.
    https://i.hizliresim.com/qWOmVd.png

    adamızın içinde yaşayan kimse yok ama etrafında bolca ada bulunmakta. herhangi bir acil durumda işaret fişeğini çakarız sıkıntı yapmayın.
    https://i.hizliresim.com/WQ36mm.png

    adanın güneyinde bir ufak ada ve kuzeyinde daha ufak bir ada daha bulunmakta. adanın huzurunu bozanları kuzeydeki küçük adaya zütürüyoruz. güneydeki ada için kararımı henüz vermedim.
    https://i.hizliresim.com/Jlb7mJ.png

    gördüğünüz gibi anaadada(en büyük olan, bizim yaşayacağımız) bir mağara bulunmakta. bu mağarayı erzak deposu falan yapabiliriz. tabiki içerde yılan falan var mı bilmiyorum. cesur bir panpamız kontrol edecek artık orayı. muhtemelen su falan da vardır orda. yoksa alırız yanımıza.
    https://i.hizliresim.com/RPzbmn.png

    suyun temizliğine bakarak bir tahminde bulunabilirim ki bolca balık vardır oralarda. yemeğimiz biterse falan balık tutup yeriz. zira pek bişey yetişecek bir yere benzemiyor adamız ama bişeyler ekmemiz lazım nihayetinde. bu işlerden anlayan bir panpamız vardır elbet çiftçi vs...
    https://i.hizliresim.com/29zYLd.png

    evlerimizi adaların tepesine yapacağız böylece enfes olacak. ev yapımında herkes birbirine yardım edecek.
    https://i.hizliresim.com/BA7RJQ.png
    ···
   tümünü göster