/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Selam inci halkı size korkunçlu hikaye anlatıcam. Hikayemi gerçek bir olaydan baz alarak yazdım. Hikayeyi 3-4 partta bitirmeyi düşünüyorum. iyi okumalar. Rezlerini alın.

    Önceki hikayelerim:
    - (bkz: rüya mı gerçek yoksa gerçek mi rüya)
    - (bkz: teknoloji harikası)

    1.Bölüm

    Bir cinayet ihbarı geldi. Sabah sabah, bir tane de olaysız sabahım olmaz ki. Ortağım bana dosyayı gösterdi. Yüzü parçalanmış bir kadın cesedi. Bir anda uyku sersemliğim yok oldu. ilginç cinayetleri araştırmayı severim. Hepsi bir bulmacayı çözmek gibi geliyor bana. Apar topar ortağımla arabaya binip olay yerine geldik. Kafası ağaca çivilenmiş ve suratı paramparça idi. 15 yıldır cinayet masasındayım, hayatımda böyle korkunç bir ceset görmemiştim.

    Toplanan kanıtlara baktım. Bir sürü ayak izi vardı. işin ilginç tarafı bu izler bir insana aitti. Sanki Teksas Katliamı ile karşı karşıyaydım. Katilimizin yamyam olduğu kesin. Uzaktan bir çığlık sesi geldi. Ortağımla beraber hemen oraya koştuk. Bir de ne görelim! Üç tane ağaca çivilenmiş ceset daha. Suratları paramparça. ikisi erkek biri kadın. Daha da ilersinde bir çadır kampı vardı. Her korku filmi klişesi gibi. Bir arkadaş grubu ormana kamp yapmaya gider. Gece yarısında hepsi de esrarengiz bir biçimde öldürülür. Katilimiz hiperaktif birine benziyor.

    Adli tıp uzmanları ayak izlerini araştırırken katilin bot giydiğini söylediler. Tahminimce siyah bir maskesi ve elinde de testeresi vardı. Ama işin ilginç tarafı cesetlerde diş izleri vardı. Katilimiz yamyam. iş gittikçe ilginçleşiyor.
    Adli tıp uzmanları cesetleri yerinden söküp morga kaldırdılar. Ben de ortağımla beraber merkeze geçtim.

    Ortağımla beraber amirimin odasına gittik. Aklımda yeni bir plan vardı. Planım ormana gidip o katilin bize gelmesini beklemek olacaktı. Her geçen saniye ormanda yeni ceset bulunuyor. Hatta bazıları yeni öldürülmüş cesetler. ihbarlar yağıyor. Bu planı amirime ve ortağıma anlattım. Benimle hemfikir oldular. Odadan çıkıp karakoldaki herkesi etrafımda topladım ve bu planımı anlattım. Gönüllülere ihtiyacım vardı ve 6 kişi gönüllü oldu. Bunun üzerine gerekli hazırlıklar yapıldı ve evlerimize gidip eşyalarımızı topladık. Otoyolun kenarında buluştuk ve tek arabaya binip ormana doğru yol almaya başladık.
    ···
   tümünü göster