/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Camiye girdik hoc gelecegimizi bildigi icin tanimakta zorlanmadi . Yanimiza geldi ama nasil soylim hocayi pek sevemedim yuzu falan hep sinir sanki digerleri de oyle dusunmuslerdi hayir benim bildigim hocalar boyle olmazdi ve bana sinirli sinirli bakmasina da gicik olmustum ama bozuntuya vermedim. Anliyacaginiz son derece hayal kirikligina ugramistim..
    Hemen ilk staj dersi olarak hoca bize bir kac tane kisa sure ezberlememiz icin bir sayfa verdi tam 6 tane kisa sure surelere daha bakmadan konusmaya basladik hocam biz son sinifiz bunlari hemen ezberleriz artislik taslicaz guya . Hoca ciddiyetini bozmadan SUSUN dedi.
    Acikcasi korktugumu soylemeden edemiyecegim. Aman Allah im ben kuran okumayi ilim ogrenmeyi cok seven biriyim fakat fakat onumde duran kisa sureler i neden daha once hic gormedim? Bu hoca bize ne tur bir sure verdi bunlar kuran da olan birsey degil. Bozuntuya vermeden ezberlemeye calistim ama eminim kuran daki butun kisa sureleri bilirim ama bu sure degil emindim adeta icim icim yedi. Korktum. arkdaslar anlamazdi ama ben birseyin ters gittiginin farkindaydim.. ve bana seslendi
    ···
   tümünü göster