/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7
    yeni başlığa gelin binler sayko adamın hikayesi

    O gün yine evden kovuldum ve mahallede hava almaya çıktım.

    Dışarıda saat satan kara zenci ile oturup çay içtik.Çayın dibini seven zenci benim çayımı da içmeye çalıştı bin. Derken babam balkondan lan huur evladı çabuk içeri gel diye bağırmaya başladı.

    Ne var dıbınakoyum deyip eve döndüm. Babam oğlum evden hemen çıkmasaydın keşke özür dilerim dedi.Ben de önemli değil baba nasıl olsa ölünce ev bana kalacak dedim.

    Babam da dıbına koyduğum delisi deyip mutfağa annemin yanına gitti.Ben de saatin 7 olmasını bekleyip Show haberi açtım ve izlemeye koyuldum. Tavuğuna tecavüz edeni bıçakladı haberini izlerken babam geldi ve dıbına koyduğum evladı izleyeceğin haberin dıbını ızdırabını gibeyim dedi ve kanalı Mekke tv ye bastı.

    Baba napiyorsun dıbına koyacayım sen 5 sene sonra öleceksin diye bunları izlemek zorunda değilsin dedim ve koşarak bodrumdaki odama geldim.Ve cs 1.6 oynamaya başladım.

    Rakip takımı gibip atıyorduk. Maçı kazandık ve annemden gizli çekirdek ve fanta alıp odama geçtim. Biraz yedikten sonra susadım ve fantadan içtim. Daha sonra bilgisayardan ferre izlemeye başladım.

    Johnny reyiz yine döktürüyordu. Daha filmin yarısına gelmeden sıkılıp bilgisayarı kapattım. Balkona çıkıp bir dal sigara yaktım ve dumanları içime çektim. Kafam dönmeye başladı ve alt balkona kusmaya başladım.
    ···
   tümünü göster