/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Part 2
    Alt balkonda rakı balık sefası yapan huur çocuğu Naci abi anama sövmeye başlayınca anamı karıştırma lan siyah fahişe deyip ırkçılık yaptım.

    Naci abi galiba sinirden fenalaştı ve ambulans gelip zütürdü.Ben de odama geldim ve dolmusta karşılaştığım kızıl saçlı kızı düşünerek uykuya daldım.

    Sabah 9da babam odamı tekme atarak girdi ve kalk çabuk gavur dölü bimde işe başlayacaksın dedi. istemeye istemeye gittim yolda Necati abi ile selamlaştık ardından asyalı işçileri gördüm. Devrim yakındır yoldaşlar deyip devrimci gibi görünüp onları kendi safıma çektim.

    Neredeyse bime varmak üzereydik ama o da neydi A 101 ile bim yan yanaydı.Bu rekabet ne Adidas ile nike arasında ne sağ twiks ile sol twiks arasında vardı.Bu rekabet K.kore g.kore rekabeti gibiydi.

    Tahmin ediyorum ki babam beni buraya bu savaş ortdıbını sonlandırmak için gönderdi. Keşke orta doğuya gidip filistinde savaşı bitirseydim. Aman gibtir et bimde coca Cola da satılıyor.

    Bimin kapısından içeri girdik ama içeri yeni yıkanmıştı babamın ayağı kaydı ve yere yığıldı.Ben de sniper diye haykırıp babamın üzerine kapandım.

    O ara bimin müdürü gelip Mehmet bey iyi misiniz deyince babam kalk üzerimden dıbını feryadını gibtigim deyince kendime geldim ve kalkım.

    Müdürle babam pazarlık yaptı galiba babam beni 2 paket makarnaya sattı kahretsin. Bimde işe başladım yerleri falan süpürdüm.

    Kasiyer Mustafa abiyle sohbet ediyoruz abi eto bitmiş ya dedim yok be oğlum adamda iş var deyine başa kılıçdaroğlu mu geçecek abi onda liderlik vasfı yok bir kere deyince benimle konuşmamaya karar verdi sanırım.

    Müdürün yanına gidip kelini yaladığım burda canımız birşey çekince yiyebiliyor muyuz dedim hayır maalesef cr bey deyince tamam amk sana soranda kabahat deyip kasiyer Mustafa abinin yanında yerimi aldım.
    ···
   tümünü göster