/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Ayrıldık hocanin yanindan birbirimizle tanısıyoruz òzet geceyim size burayı , biri sayısalcıymış bir yer tutmadi burayı yazdım tuttu diyor öteki ben hayatımda eldiven takmamisım falan filan hicbirimizin alakası yok ne tak yiyecegimizi de bilmiyoruz geceyi gecirdik bir güzel ben havuzun yerini ögrendim hemen .Işte sabah oldu gittik maçin yapilacagi salona ilk maç benim zütumdeki kıllar terledi amk korkudan . düsünun etrafta onlarca kişi var siz ikinize bakıyor .Maça 5 dk kalmış ben rakibe baktım uzaktan ulan bu beni 31 sonrası pecete olarak kullanır. Eldiveni falan giydirdi hoca hiç bir tak bilmiyorum ben hocaya bakıyorum hoca bana bakıyor orada bi gard gösterdi bak ne olursa olsun elini indirme dedi sagolun hocam dedim altıma sıcıyorum orada .
    Dövüş kısmını es gecelim diyorum zaten 2. yumrukta nakavt olmuştum .Gözüm falan morarmış . mactan cıktık ben hemen havuza atladım
    Zaten ondan sonraki 5 gün de böyle gecti :
    Dayak, Havuz,Uyu(x5)
    Çok temiz dövdüler ama Izmirli geliyor sağdan vuruyor malatyalı gelmiş tekme atıyor bacagımı cürüttu amk kayısısı hele karadenizli hint yarması geldi (bu adam ustalık eserim zaten) tek atacaktı lan zor ayakta durdum .Üniversiteye geri dondugumde herkes dalga gecmisti.
    Bu da bòyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster