/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    Part 5
    Çayı bitirip saat satan zencilere doğru yürüdüm. Naber lan kömürler dedim. Irçılık yapma kardişim dedi. Sanane lan huur çocuğu kara züt ben beyazım istediğimi yaparım dedim ve koşarak eve girdim. odama girmek üzereyken evde necla teyzeyle çay içen annemi ve necla teyzenin kızı melissayı gördüm.

    Merhaba melissacığım isminin tek s ya da çift s ile olup olmadığını benim odamda daha rahat incelemek ister misin dedim. Necla teyze aman kızım uzak dur o manyaktan dese de melissa sanane yha .s deyip odama geldi..

    Melissa sence de evrim teorisi gerçek değil mi hem Darwin inse yerine Sezar mı geçecek maymunda liderlik vasfı yok bir kere dedim. Melissa gülümseyerek çok tatlısın yha .s dedi. gibim fena kalktı ve sen de tatlısın ama gibim kalktı tuvalete gitmem gerek deyip koşarak tuvalete gittim ve gibimi kv yi düşünerek sıvazladım ve 3 dkda boşaldım.

    Geldiğimde melissa annesinin yanında oturmuş bisküvi yiyordu ve yüzüme bile bakmadı.Ben de sen daha iyilerine layıksın cr deyip geçiştirdim.

    Facebooka girip Donald Trumpa akıllı olması gerektiğini aksi halde kim jong un un trumpın saçındaki kepeği gibeceğini yazdım.Pek giblemedi de.
    Sonra Kemalist sayfalara girip Atatürkü överek kadınlarla buluşma ayarlamaya çalıştım.

    Diğer face hesabımdan ise akp , Erdoğan gönüllüleri sayfalarına girip kadınların kapalı olması gerektiğini şeriatın gerektiğini falan yazdım. Dexerı övüp Atatürke ayyaş diyerek de birkaç tane kızla muhabbeti kurmuştum.

    Ahsen isimli Kemalist kızla buluşmak için parka gittik.Ve ağaçların güzelliğinden bahsetti ahsen.Ben de ağaçlar güzel sen daha güzelsin deyince yanağımdan bir öpücük aldı ve yaa şapşal .s dedi.

    Sen kime şapşal diyon senin babannenin kemiğini giberim deyip ayağa kalktım ve öfkeli biçimde bime girdim.Bak Mustafa abi eğer bana buradan beleş birşeyler ayarlamazsan yemin ederim kasaya oturur kalkmam dedim. Mustafa abi ikna olacak ki tamam ne alacaksan al gibtir git parasını ben vereceğim dedi.
    ···
   tümünü göster