/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    5 Nisan 2056
    Projemiz 5 kişinin bütün gün çalışmasıyla nihayet bitti ve yapay zekayı kullanacak bir alan arayışına girdik. Uzun süredir aklımda bitcoin borsası vardı.Çıktığından bu yana yükselişte olan iniş ve çıkışları çok fazla olan iyi kar yapabileceğimiz bir borsa. Sistem çalışmaya başladığında internet üzerindeki geçmişten günümüze gelen bitcoin hakkındaki bütün makaleleri yaklaşık 1 günden daha az bir sürede inceledi. yani 1 gün içinde bitcoin hakkında bizden daha fazla bilgi sahibi bir bebek düşünün.
    ve ertesigün borsaya girdiktennsonra yapay zekanın yapacağı şeyleri izlemeye başladık. Yaklaşık 35bin dolar olan btc bir anda 30 bine düştü ve ürünümüz bu açığın farkına vardı ve az miktar bitcoin satın aldı. yaklaşık 1 saat sonra bitcoin tekrar 33 bin dolara çıktı ve beklemediğimiz şekilde yapay zeka hesaptaki bütün bitcoinleri sattı. karımız vardı ama çok azdı. neden satmak için tekrardan 35 olmasını beklemedi diyorduk birbirimize.
    ve dostlar yaklaşık 4 5 saat sonra bitcoin 26 bin dolara düştü ve yapay zeka aç bir kurt gibi elindeki bütün imkanlarla bitcoin satın aldı. işler iyiye gidiyordu
    ···
   tümünü göster