/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    Ya kardeş iyi Türk olsunlar eyw da bizim de bi standartımız var amok
    ···
    1. 1.
      0
      neymiş panpa o standardın senin hahaha
      ···
    2. 2.
      0
      Amina koyiyim adam devletini satip gelmiş burda sana yük oluyo sabah akşam gibişiyo durumu yok bebe yapiyo e amina koyim adamın sana yarari mi var da Türk yapiyosun onu , istisnalar kaideyi değiştirmez
      ···
      1. 1.
        0
        lan ortada devlet mi kaldı amk. devletini satmak ne demek? suriye'de olan bitenden haberin yok herhalde, sıradan bi savaş var sanıyosun. al sana iç savaş haritası: https://en.wikipedia.org/...an_Civil_War_detailed_map hangi tarafta savaşacak bu insanlar? bu savaş dönemi öncesi hayatlarını zehir eden esad'ın yanında mı savaşsınlar? barbar ışid'in mi? ypg'nin mi? diğer onlarca ufak cihatçı manyakların mı? bilgisayar başında konuşmak kolay.
        vatandaşlık mevzusu trolldü bu arada, her yoldan geçene tabii vatandaşlık verilmemeli, saçmalığın daniskası. ama bu yukardakini ciddi yazıyorum şu an. bizim devletin, hükümetin hatası var. plansız programsız herkesi aldılar içeri ve şu an toplumu tekrar inşa etmek adına ne idüğü belirsiz tiplere sorgusuz sualsiz vatandaşlık verildi ama suriyelilerin o topraklarda yaşama şansları yok. normal savaş değil bu, iç savaş başka bi şey.
        ···
   tümünü göster