/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Okulun ilk günü orta büyüklükte ortalamanın biraz üstünde bi puanla nakil aldığım bi anadolu lisesi.
    Neden geldim buraya pek bi fikrim yok. 11. sınıfa geçmiştim işte sıradan liseli bir tiptim. Aslında pek sıradan sayılmaya bilirim.
    Fiziğim normaldir yani fitnesssss moruq prtein tozu fln cı tiplerden değilim ama babamın işi dolayısıyla küçüklükten beri beni yardım etmek için zütürdüğü inşaatlar sayesinde sağlam bir vucüda sahiptim.
    Bahçe fazla büyük de değil küçük de değildi girişte bi bekçi kulübesi. Burada çok muallakliklerin döndüğü aşikar.

    Ne tak yiyeceğimi bilemeden girdim okula bakıyorum kimse yok bahçede geç kalmışım sanırım. Aslında pek huyum değildir ama okulun mesafesiyle yolu ayarlayamadım sanırım.
    He bu arada okulla evimin arasında 25 km var dıbına koyim. Nasıl gidip geliyorsun derseniz alışmıştı artık bünye Allahın unuttuğu yerde oturuyoruz.
    okula girdim ilk koridordaki panoda sınıflar felan var. gibik bi sayısal sınıf hemen kendi ismimi aramaya başladım. Diğer isimler pek gibimde değildi zaten. 11-A...
    Heralde puan sıralaması yapmış huur evlatları lise giriş puanım iyiydi okula göre SBS vardı o zamanlar güzel bi puan almıştım.

    Çıktım koridorlara ilk koridora şöyle bi baktım merdivenden sağ yapıyorsun sonra sola doğru bi koridor sağa doğru bir koridor var. ilk sola doğru olana baktım 9. Sınıfların koridoru ful 9. sınıflar var döndüm sağa baktım 12lerin koridora sınava hazırlanıyorlar ahahah.
    üst kata çıktım sol koridora girdim heh direk 11-A dıbına koyim neyse şöyle bi destur çekip kapıyı çaldım. Hocaya baktım 60 lı yaşlarda ölmeyi unutmuş kambur hafif bıyıklı bi huur evladı... Çok kıllık yapacak belli ama biyoloji hocasıymış tabi o ara b ilmiyorum. Kusura bakmayın geçebilirmiyim dedim.

    Sen yenisin galiba dedi şöyle ananı gibtim senin bakışıyla. Bende evet dedim gib bi sen gibmedin bakışı attım geç otur bir yere dedi. sol arka köşeye bakmamla sevinmem bir oldu dıbına koyim ...
    ···
   tümünü göster