/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 376.
    0
    Bigbang diyip duruyorsunuz. Peki patlamadan once orda bulunan gezegenleri kim yaratmisti bigbangten once ne vardi ?

    Daha o zamanlardan itibaren atmosferin 7 katman oldugunu bilmeleri , ve Hz. Isa'nın annesi Hz. Meryem'in hic bir erkekle iliski yasamadan cocuk dogurmasina imkansiz deniliyordu fakat su anda tüp bebek yontemi var degil mi ?

    En cokta dusundugum şey de insan duygulari ve zekâ tamam bilim bir insan yapti diyelim o insan yaşayabildi de diyelim peki ya duygular? Dogustan gelen birseye inanma ihtiyaci ? Bunlar nerden geliyor oyleyse.. Kur'an da evreninin sürekli genislediginden bahseden bir ayet vardi su anda unuttum tamamini yarim yamalak olmasin onu da bir arastir istersen.

    Her inancta bulunan cennet cehennem ve yaratici kavramlari sence bir tesaduf mu? Yoksa allahin gonderdigi peygamberlerin yaydigi inanclar mi ? Sana soruyorum kardeşim Yüce Allah zaten demiyor mu ben dünyaya birsuru peygamber gonderdim sonuncusu hz. Muhammet

    Allah'ın dunyada yaymak istedigi din herzaman islam olmustur ama hep bozulmustur. Insanlar taskinlik yapmistir , Yahudilik , Hristiyanlim vs vs. Hepsi Allahın peygamberidir ve bunu o da belirtir. Diyecegim o ki islam 1500 yillik bir din degil , varolustan beri bulunmaya calisan hakikat dinidir.
    ···
    1. 1.
      0
      Göğün 7 katmanı yoktur Vikipedi'den bakabilirsin. islamın kökenini de biraz araştırırsan bu 7 katın yıldızlar, Ay, Güneş, Venüs, Satürn vb. gökcisimlerini kastettiğini, yani 7 kat gök kubbeyle çevrili düz dünya modelinden bahsettiğini anlayabilirsin
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim atmosferin 7 katmanindan bahsediyor kur'an okudugundan emin misin ?
      ···
   tümünü göster