/i/Tespit

  1. 226.
    -3
    ya amk evde otuzbir manyağı olan huur çocukları geliyor burada kürttü suriyeliydi diye yorum yapıyor. gibtiğimin iki kitap okumamış caps meraklısı cahil cühela itleri sizi.

    ulan dıbına kodumun çaydanlıkları bir tek kürtler mi suç işliyor. bir tek kürtler mi pekekentlik torbacılık yapıyor. biz temiziz bütün takları kürtler yiyor dimi gibtiğimin kompleksli zütverenleri.

    iş güç arasında delirtiyorsunuz insanı amk ya.
    ···
    1. 1.
      0
      http://c12.incisozluk.com...11503/7/2263367_o7585.png iki saattir kürtlerin iyi olduğunu söyleyen bi kansızın yazdığı cevap buna iyi bak oda kaçak elektrik kullanıyomuş vatana faydası olduğunu savunuyor birde kürtlerin yüzde 70i böyle net
      ···
    2. 2.
      0
      ya gibecem sizin şu kaçak göçek muhabbetinizi.

      amk istanbul'daki binaların %70'i kaçak, yolsuzluğa bulaşmamış belediye yok gibtiğimin memleketinde herkes direkten cereyan çeken 3-5 tane kürde takmış.

      kaçak gökdelen var amk gökdelen. herif ruhsatsız tapusuz 20 katlı bina dikmiş amk neden bahsediyorsunuz siz. türk oğlu türk bunları yapanlar da.

      giberim lan. kürt falan değilim ama imkanım olsa ben de kaçak kullanırım. sırf bu devlete vergi ödememek için kaçak sigara içiyorum lan. tırcıyla anlaşıp yurtdışından kaçak içki getirtmişliğim bile var bu ülkeye vergi vermemek için. elimden gelse sakızın kdvsini bile vermem. keriz miyim ben sağlık hizmetini bile veremeyen bir devlete vergi verecem.

      amk ya. ulan katakulli yapmayan bir tane firma yok bu ülkede. gibik yol ihalesinden bile milyonları zütürüyor belediyeler. koca koca holdingler gram vergi ödemiyor, vergi borçları siliniyor. zütünüz yiyorsa onlara dayılansanıza.
      ···
   tümünü göster