/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +11
    ilk hamleyi yapmakta güçlük çeken ve açılan muhabbeti ilerletmekte zorluk çekenler için iyi okuyun;
    kızlar her zaman ilk adımı erkekten bekler, doğrusuda budur. seninle bakışarak ztn sana vizeyi vermiş,gel de muhabbet edelim demiş oluyor.ama sen uzun süre bakıp bakıp gitmeyince otomatik olarak kızın gözünde özgüvensiz damgasını yiyorsun. artık yüzüne bile bakmaması normal.
    muhabbetin 2 cümleden öteye geçmemesi kötü bir durum. eğer bir bağ kurmayı istiyorsan çok değil 5 dkka da olsa sohbet açacak, konuşacak birşeylerin olmalı. bunu için güncel 2-3 başlık(komik-eğlenceli olmasına özen göster) her zaman arka cebinde bulunsun.
    bir daha kesiştiğin, bakıştığın senden hoşlandığını düşündüğün kız olursa şunları yap;
    1-bir fırsatını bul mutlaka ve herhangi bir konudan sohbet aç.ben genelde 3.kişilere bakarak esprili yorum yapmayı seçerim. böylece hem dikkati başka tarafa çekmiş oluyorum,ilk hamle stresim azalıyor hemde ilk adımı atmış oluyorum.
    2-sohbeti fazla uzatma. genelde ilk adım atarken gerginlikten dolayı lafı uzattıkça saçmalama şansın artar. biraz sohbet et,eğlenceli birşeyler söylemiş olmaya gayret et sonra aynen şunu yap;
    -seninle konuşmak güzeldi ben arkadaşların yanına dönüyorum deyip arkanı dön ve 1-2 adım attıktan sonra kıza tekrar dön kafa kıza benziyosun numaranı versene sohbete sonra devam ederiz belki deyip numarasını al..numaranı verirmisin değil,, versene.. numrasını verirse hemen uzaklaş.. vermezse de sen bilirsin seninle konuşmak güzeldi deyip ayrıl ordan.. gücenmiş, üzülmüş gibi davranma sakın!
    3-numarasını aldıktan sonra da hemen arama..4-5 gün geçsin sonra arayıp x yere gidiyorum hadi sende gel bana eşlik et şeklinde ilk hamleni yap. gelirse ordan devam edersin. gelmezse üstüne gitme. kovaladıkça kaçar çünkü.
    Bu dediklerimi boş boş okumayın antreman yapın birincide olmaz ikincide olmaz üçüncüde olur, kaybeden değil kazanan olursunuz.
    ···
   tümünü göster