/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    Üniversitedeyken haftasonları ingilizce kursuna gidiyordum. Kursta Ertuğ adında bir çocuk vardı. Bana çok yakın davranıyordu. Sigara içmediği halde ders aralarında benimle sigara içmeye gelirdi muhabbet ederdi. Hoş bir çocuktu sınıfta yan yana otururduk. ilerleyen günlerde samimiyetimiz iyice artmıştı. Kurs çıkışı birlikte bir şeyler yapardık. Ertuğ'un bana ilgisi olduğunu hissediyordum ama ilk adımı onun atması gerekiyordu. Derken o ilk adımda gelmişti "yarın kurs çıkışı bana gidelim mi?" demişti. Bende severek kabul etmiştim ;)

    Eve gittiğimizde Ertuğ "ben üzerimi değiştireceğim" diyerek odasına gitmişti geldiğinde üzerinde siyah bir atlet altında da siyah boxer vardı. Spor yaptığı belliydi omuzları geniş, kollarıda hafif kaslıydı. gülerek "üzerini değiştirmemiş soyunmuşsun" dedim. Ertuğ'da "sende çıkar rahat et" dedi. Bende gömleğimi çıkardım üzerimde bir body vardı ardından pantolonumu çıkardım altımda kırmızı slip bir külot vardı Ertuğ külodu görünce "sevimliymiş" dedi. Bende gülerek "teşekkür ederim" dedim. Gözlerini pürüzsüz bacaklarımdan alamıyordu. Ertuğ kıvama gelmişti ;)

    Televizyonu açıp koltuğa geçtik bira içmeye başladık. Havadan sudan muhabbet ediyorduk. ilerleyen saatlerde Ertuğ'un elleri benim bacaklarımda gezmeye başlamıştı. Bende Ertuğ'un omuzlarına ve vücuduna dokunuyordum. Biraları içtikçe ikimizinde kafası güzel olmuştu. Ben "camı açalım biraz hava girsin içeri" diyerek ayağa kalkıp camı açtım, ardından hafif domalıp camın pervazına kollarımı koyarak dışarıya bakmaya başladım. Derken Ertuğ'yu ve yannanını arkamda hissettim * gülerek "birazda ben hava alayım" dedi. Bende "al tabi canım" dedim. Ertuğ iyice arkama yaslıyordu. yannanı dimdik olmuştu. Bende zevke geliyordum "bu kadar hava yeter mi" dedim. Ertuğ "gel birazda içeride hava alalım" dedi. Elimden tutup yatakodasına zütürdü. Yüzüstü yatağa uzandım Ertuğ külodumu çıkarıp zütümün yanaklarını öpüp, yaladı daha sonra deliğimi dillemeye başladı ardından kremledi üstüme çıktı, yannanını deliğime soktu hızlıca gibmeye başladı. Bir yandan gibiyor bir yandan boynumu ve kulağımı dilliyordu. Zevkten çıldırıyordum. Daha sonra Ertuğ yatağa uzandı bu sefer ben üstüne çıktım yannanını deliğime sokup yavaşça oturmaya başladım. Ertuğ zütümü yanaklarından sıkarak hızlıca gibiyordu. Bu sırada hafif eğilip öpüşüyorduk. yannanı içimdeyken parmağınıda deliğime sokuyordu. Zevkten dört köşeydim. O pozisyonda biraz daha gibtikten sonra deliğime boşalmıştı deliğimin içi sıcakcık olmuştu. Ertuğ elimden tutup beni banyoya zütürdü. Duşun altında sevişe sevişe temizleniyorduk. Dudaklarımız birbirinden hiç ayrılmamıştı. Ertuğ'un parmağıda hep içimdeydi, deliğimden ayrılmıyordu ;)

    Banyodan çıkıp kurulandık çırılçıplak bir şekilde tekrar yatağa uzandık bu sefer Ertuğ'un yannanı ağzımdaydı sakso çekiyordum daha sonra dilimle yannanının başına seri darbeler atıyordum ;) Ertuğ kuduruyordu. Toplarını ağzıma alıp emmiyordum. yannanı yine dimdik olmuştu. Daha fazla dayanamayıp "sen geç bakim şöyle" diyerek uzandığı yerden kalktı beni sırt üstü yatağa yatırdı bacaklarımı ayırıp deliğime krem sürdü biraz parmakladıktan sonra yavaşça yannanını sokmaya başladı ardından tamdıbını içime soktu. Yavaş yavaş gelip gittikten sonra hızlanmaya başladı. Sert bir şekilde gibiyordu "gib beni aşkım" diye inliyordum Ertuğ'da "harikasın bebeğim" diyordu. Derken içimden çıkıp yannanını yüzüme yaklaştırdı ve ağzıma boşaldı. Dölleri ağzımın kenarından akıyordu.

    O gece Ertuğ'da kalmıştım. Ertuğ ile uzun süreli bir ilişkimiz oldu. Bu ilişkinin en güzel sex hikayelerini sizlerle daha sonra paylaşacağım ;)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster