/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +350 -73
    Sadece sormak istiyorum size zararı olmayan insanlara neden ısrarla saldırıp sonra bir de utanmadan müslümanlar gerici cahil yobaz inanç özgürlüğü yok onlarda diye kendinizle çelişiyorsunuz?

    Avrupada ki ateistlere bakarsın birisi kan hücresinden deri yapar biri dna dizilimini değiştirme yönünde çalışmalar yapar.
    Türkiyede ki lere bakarsın sadece eleştirmek hakaret etmek ve daima kendisinin söylediğini karşıdakine doğru olduğunu kabul ettirmek ve kendini müslümanlardan bilgili ve zeki sanarak gezinir.
    Mutlaka Kuran'ın tamdıbını Türkçe anlamıyla okumuştur(!)
    Ona göre hiç bir müslüman Kuran'ı Türkçe anlamıyla tamamen okumamıştır(!)
    Muhtemelen ergendir ve sevdiği kızla sevgili olamadığı için Allah'a isyan eder ve artık o cooldur.
    Tabii tamamı böyle değildir %20'lik kısmı ise gerçekten araştırmıştır. Kendilerince nedenleri vardır ve genelde yaş aralıkları 20-35 arasındadır en sevdiğim kısımdakiler bunlar.
    Ulan facebook'ta geziniyorum ve karikateist diye sayfa görüyorum ki admini muhtemelen geçmişte pgibolojik sorunlar geçirmiş hasta ruhlu bir şizofren. Paylaşımlarına baktığınızda kesinlikle bilime yönlendirecek bir şey bulamazsınız. Ya devlete hakaret ederler ya da islam dinine. Bir de üstüne üstlük saygı beklerler.

    Diyeceğim o ki madem kendinize kötü davranılışta bulunulmasını istemiyorsunuz o zaman karşınızdakini de küçümsemeyecek alay etmeyecek ve kişinin dinine hakarette bulunmaycaksınız!
    ···
   tümünü göster