/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Gençler önemli olan enerjidir. Rüyalanmak felan diyoruz ya çoğu kendi rüyalanmamız dır fakat o alemden rüyalanma durumuda olabiliyor. Sebebi ne diyeceksiniz şimdi..

    Sebep basit insan cinsel zevk alırken o anki enerjiside çok yüksektir ondan varlıklar o enerjiye kendine bağlamak için ( telefonun şarj edilmesi gibi düşünün ) rüyalanma yaratabilir beyninizi uyarıp. Önemli değildir dediğim gibi beyinselde olabilir metafizikselde takılmayın olağan hayat musallat belirtisi değil (: enerjiyide açıklamış olduk.

    Misalen ; Davet yapmaya karar verdiniz.

    Kendinizi hazırlamanız gereken durumlar.

    1. Ruh daveti diye birşey yok gençler asrın yalanı gelen şeytandır yada sizin gibi meraklı bir cindir

    2.%99 şeytan olacağı için senin ruh haline göre sana fısıldayacak yada görünecek. Örneğin ; herkesin zaafı vardır kimisi zina kimisi gelecek kaygısı. Yani görmek istediklerini göstericek , duymak istediğini söyleyecektir.

    3.Eğer davete ola ki ifrit icabet ederse , durum çekilmez bir vaziyet alır. Çünkü sen o davetle işin ehli olmadığın için onlarla arandaki perdeyi Allah korumasını kaldırıyorsun bu ne demek biliyormusun dostum , açıklayayım. Allahım ben kendimi koruyabilirim demek ya da inancın yoksa da Allahın korumasına ihtiyacım yok elini benden çek demektir (haşa)

    Sana rahatça gözükebilir sevdiğin kızın şeklinde bu neye benzer.. Herkes hayatında 2 3 defa da olsa rüyasındaki bir kıza aşık oluyor. O sana öyle bi gözükür ki aşık eder , noluyoruz havasında seninle anlaşma ister. Sırf kasiyer güzel diye 10 kuruş üstünü alamayan bir milletiz , böyle durumda şansınız varmı dostum ? *
    ···
   tümünü göster