/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +6
    Ateizm demek bilim demek değildir. Bizim ülkenin ateist çıkarcak kapasitesi olabilir ama kan hücresinden deri yapma kapasitesi yoktur.

    Bir de sanki tek taraflı bi hakaret ve saygısızlık ortamı varmış gibi yazmışın. Sanki sadece ateistler müslümanlara laf ediyor müslümanlar da barışçıl barışçıl takılıyor. Oysaki bunu yazarken bile amacın ateistlere hakaret etmek.
    ···
    1. 1.
      0
      Bunu kabul ediyorum müslümanlar da hakaret ediyor ben tasvip etmiyorum zaten de genel anlam da diyorum hiç bir islami sayfa da ateistlere yönelik saldırı bulamazsın ama ateist sayfalarına gir ve paylaşılanları gör.
      ···
    2. 2.
      +1
      Öyle oluyor tabi çünkü islami sayfada insanlar islamdan bahseder fakat ateistler ateist sayfada ateizmden bahsedemez ateizmin kuralı falan yoktur. Bu insanları birbirine bağlayan tek şey hiç bir tanrıya inanmamaları. O yüzden ateist sayfada yapılan tek şey dindarlarla dalga geçmek. Genelde bir tanrıya inanmak ateistlere komik gelir zaten o tür sayfaları takip edenler de bu kişilerdir. Adamlar kendi aralarında konuşuyor ateist sayfa sonuçta. Bunu müslümanlara söylemiyolar ki.
      ···
   tümünü göster