/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    tam 11 kişilik bir ortamda (4 tanesi kız) ot içtikten sonra yarım saat falan kendimi horoz sandım ve gulukladım.

    yüzüme su mu çarpmadılar, tokat mı atmadılar, neler neler.

    işin saçma olan tarafı da şu, horoz olmadığımı biliyorum, ne kadar saçmaladığımın da farkındayım ama tam normal bir şekilde konuşmaya çalışıcam ama içimden guluklamak geliyor ve gulukluyorum. adam suratıma bakıyor kendine gel diyor, çaresizce suratına bakıp gulukluyorum.

    gittiğimiz yer arkadaşlardan birinin amcasının mı ne ormanlık alanda küçük bir arazi, içinde bir kulube kulubenin dışında da bir hamak, tulumba ve etrafında oturucak tahta koltuklar var. sabahtan bir kahvaltı yapıp, ardından da buraya gelip isteyen içkisini, isteyen otunu içicek muhabbet edicektik.

    sürekli ot içen biriyim ama o günün sabahı torbacıya ulaşamadım ve aceleyle roman mahallesine girip tanımadığım birinden aldım dalgayı, ilaçlı mı değilmi falan diye de sordum has ödemiş temiz falan dedi elaman ama değilmiş işte.

    ve benimle beraber ot içen diğer arkadaşım da dalga kafasına girmeye başladığında gidip tulumba çekmeye başladı, onu da zor ayırdılar tulumbadan, kendine geldikten sonra da sanki tulumbayı bırakırsam ölücekmişim gibi hissettim, kötü oldum dedi.
    ···
   tümünü göster