/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +2 -1
    Kız geldi işte oturduk muhabbet felan ettik.
    Bi ara bekle geliyom dedim bi yakından tekelden 2 tane amsterdam aldım oturdum içiyorum bu beni görmüş amk radar gibi karı nerden bilelim 2 sokak ötedeyim herhalde koklayarak takip etti.

    Neyse oturdu yanıma diğerini bana mı aldın deyip sarıldı çek lan elini kendime aldım sakatlık yapma dedim aq.

    Neyse oturduk bi yarım saat kadar.
    Sonra bekle geliyom dedim, ben de senle geleyim dedi ısrar felan etti girdim 2 tane de şişe tuborg aldım bana da al dedi. Tamam al kendine bi meyva suyu içersin deyince kızdı amk dedim ulan sen kaşındın ver dedim bi şuna 35 lik votka içsin ebesinin buruşmuş dıbını görsün.

    Uzattı elini redbull alacak güya 500 ml olanlardan. Vurdum eline bunun giberim lan zaten 40 küsür lira gitti zengin mi sandın amk. Ananas suyu aldım ordan (anancılara selam olsun)

    çıktık gidiyoruz dere kenarına oturduk dizdik nevaleyi başladık içmeye.

    Her yudumda ah oh felan ediyor bu dedim ki böyle yapacaksan eve bırakayım seni amk sağdan soldan toplamayayım sonra.

    Yok işte bende sıkıntı yok devam edelim felan dedi, neyse tamam ben bitirdim ikinciye geçmeden ara sıra 1 2 bardakta kendime koyuyorum dedim ki fazla dayanamaz, yarısına gelmeden kafası güzel oldu zaten dereye felan girmek istiyor (giberim dere dediğim de sanki suyun içine 500 tane zenci 5er postadan boşalmışlar giren kanser olur amk) soyunacaktı işte çevreden tek tük insan geçiyor zor tuttum. Dedim otur şuraya giberim amk karısı elim memelerine değiyor zaten yannanım kalkacak zor
    duruyorum.

    Orda elleşmeye felan başladı çek elini gibimden bak insanlar felan geçiyor dedim. Sonra sırıttı bize gidelim dedi neyse malzemeyi alıp gittik bunun evine gerisini biliyonuz beyler. Akşama da beraber yattık sabah olunca kahvaltı felan ettik beraber öyle hiçbir şey olmamış gibi sanki ara sıra tekrarlıyoruz yine onun dışında bir şey de yok aramızda amk.
    ···
    1. 1.
      0
      kör oldum amq.. neyse h.o.
      ···
    2. 2.
      +1
      Kesin yaşanmıştır bu
      ···
   tümünü göster