/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +461 -34
    Sesin olan bitende ve sözlükte çok yüksek çıkıyor. biliyorum ki sesinin bu kadar yüksek çıkması bir suçluluk pgibolojisinin gereğidir. benim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak bunu da böyle bilesin.

    anancılık yapmaya gelince sen anancılık yapmayı çok iyi bilirsin. sözlükteki önüncülere, oybirincilere nasıl ssövdüğünü nasıl anancılık çok iyi biliyorum.

    sözlükte modluk yapmış iki eski nesil yazar arkadaşının bana önemli lafları vardır. sözlüğe mod hesabımla girip yazarların anasına sövdüğüm zaman kendini bir başka mutlu addediyorum diyen mod arkadaşlarınız var. isim de veririm. merak edenleriniz vardır belki.

    şu zulme alkış tutan yazar ve modlarıda ayrıca kınıyorum. çünkü bu önüncülere oybirincilere anancılık yapan namik'i kalkıpta alkışlamak öyle zannediyorum ki bir başka insanlık suçudur.

    bakınız burda bazı gerçekleri kenara atamayız.ben sözlükte çok anancılık yaptım, çok anancılığa maruz kalan yazar gördüm.ama bunların hepsini yazacak fırsatım yok. fakat size burda sadece iki şey söyleyeceğim.

    bir, kuranı kerim der ki "biz insana, anne babasına en güzel şekilde davranmasını emrettik."

    iki, bakın buda çok enterasan, "cennet annelerin ayaklarının altındadır."
    -hz muhafazid.

    serkan sanada anancılık yapan moduna göz yumduğun, sözlükte barındırmaya devam ettiğin için ayrıca teşekkür ediyorum..

    benim için namik bitmiştir...
    daha sözlüğe gelmem..
    ···
   tümünü göster