/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    @1'e ithafen:
    He canım he nefret ediyorlar hemde tüm alman halkı
    Demişler zatende ben gene de diyeyim
    Her ırk kendi tarihiyle övünür bazıları belli eder bazıları belli etmez.
    Nasıl Ruslar stalini seviyorsa Amerikalılar onca katliama işgale rağmen tarihleriyle devletleriyle övünüyorsa ,sen nasıl atatürkünü seviyosan onlarda hitleri seviyor .
    Başka milletlerden de birkaç insan çıkıp hitler reis veya Stalin reis diyebilir
    Bunun neresi sana batıyor anlamıyorum.
    ···
    1. 1.
      +1
      Almanlar tarihteki en yüksek konumlarına (sanayide, askeriyede, bilimde, kültürde) hitler döneminde ulaştı. Bak emin ol o soykırım olayı olmasa şimdi bile hitlerin heykelleri dikilirdi almanyada, savaşı kaybetmiş olmalarına rağmen. Ama soykırım yüzünden amerika izin vermez ağızlarına sıçar
      ···
    2. 2.
      0
      Zaten öyle ben de senin düşüncelerini paylaşıyorum bu konuda.
      Bir çok alman icadı silah ya da alet günümüzdeki çoğu şeye ilham kaynağı Oldu.

      Bizim Rusların silahı bildiğimiz meşhur keleş aslında Almanların mp44 isimli silahından ilham alınarak yapılmış, araştırın göreceksiniz birçok alman icadı ya da alman yapımı alet günümüzdekilere fikir vermişti cod2 oynayanlar bilir cod2 de vardı bu silah mp44 diye, gene Rusların meşhur RPG'si de alman asıllı. almanlar zamanında 50 metre mesafeden ateşlenebilen tek bir askerin taşıyabileceği bir tanksavar silahı yapıyorlar adı da panzerfaust gibi bişiydi yanlış hatırlamıyorsam bunun gibi bir çok örnek var . Savaştan sonra bile çoğu alman bilim adamı Amerika ya felan zütürüldü. Mesela Amerikalıların Rusları uzay yarışında geçip aya ilk insan yoklamasını sağlayan roketi yapan da bir alman bilim insanı hatta bu bilim insanına öyle değer veriliyormuş ki etrafındaki diğer Amerikalı bilim insanları onu kıskanır olmuşlar araştırsanız göreceksiniz .

      O dediğin Yahudi soykırımı hakkında da çeşitli teoriler felan var

      hitlerin Yahudileri öldürmesini bizzat israili kurmak isteyen Yahudi para babalarının istediği hatta bu konuda ona hatırı sayılır maddi destek sağladıkları konusunda teoriler var . Nedeni de bu insanlar israili kurmak istiyorlar ama en önemli olay insan faktörü .Avrupa da rahat yaşama alışmış insanları bir şekilde 'vadedilmiş topraklara' goç ettirmek istiyorlar .bunun için hitlerle anlaştıkları ona maddi destek sağladıkları yönünde iddialar var .yani olan fakir yahudilere , Polonyalı Yahudilere oluyor ,etli sütlü insanlara para babalarına dokunulmamış diyorlar.

      Sabredip okuyan kardeşlerime teşekkür ederim
      ···
   tümünü göster