/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +1 -5
    b43 o2o4o3 öçöçöçöçöçöçöç
    O sıralar son dere fazla cs oynadığım için Selen'in evine doğru giderken aklımdan geçenlerin bir kısmı da bunlardı. Bu gereksiz bilgiden sonra devam edebiliriz.
    cs 1.6 oynayalım bi ara çok oldu oynamayalı. Zeki Müren dinleyerek oynardım:((

    Kısa bir yürüyüşten sonra eve geldik. Altıncı kat kırmızı kapılı daire. Her şeyi unuturum ama altıncı katı unutmam:d

    Selen kapıyı anahtarla açmak yerine zile bastı. (dıbına patates attığım kızı sevimli hayalet casper mi açacak kapıyı dedim. tabi içimden:d) Biraz sonra kapı açıldı. Arkasında güzel olmayan ama bakımlı olduğu her halinden belli olan bir kız vardı. Dönüp Selen'in yüzüne bu kim amk dercesine baktım. Ayakkabıları çıkarıp içeri girdik. Çoraplarımı çıkarmamıştım çünkü Selen de diğer kız da çoraplarını çıkarmamıştı :d

    Salona geçtiğimizde Selen bizi tanıştırdı. "tsi" pardon o başka hikayeydi "rodmith" "Alev" "Alev" "rodmith"

    Şu klagib tanışma faslına oldum olası gıcık olmuşumdur. isimleri iki defa söyleyince daha mı samimi oluyoruz amk dercesine Selene baktım. Gülümsüyordu. Anlamamıştı herhalde.

    Alev "Kahve içer misiniz?" diye sordu. "Olur" dedim. ne diyim amk kahve lan bu. kahveler geldiğinde o muhteşem kahveyi özlemiş olduğumu farkettim. Bir yudumda yarısını içtiğim zaman midem bulanır gibi oldu. Selene baktığımda kahvesini içmediğini gördüm. Alev de aynı şekilde. Sonrasında gözlerimin yavaş yavaş kapandığımı hatırlıyorum. Uyandığımda sol elimden Selen'in yatağının başına kelepçelenmiş haldeydim ve üzerimde Tazmanya canavarlı boxer'im yoktu. Çırılçıplak yatıyordum. Selen de aynı şekilde sağ yanımda yatıyordu. Memeleri çok güzeldi.

    Sonrasında gözüme selenin vücudundaki bir gariplik takıldı. dıbının olması gereken yerde benimkinden büyük 30cm damarlı bir yarak vardı. Adrenalinin etkisi yatıştırıcıyı pasifize etmiş olmalı ki o anda tamamen ayıldım ve züt deliğimdeki açıyı hissettim. Soluma döndüğümde Alev de çırılçıplak yatıyordu. Onun yarağı ise rahat 45 cm vardı. zütüme 2. deliği açmıi olmalarından korkuyorum:S
    ···
    1. 1.
      +1
      O.ç bi anda rod yazıyo sandım amk ajksvdjs
      ···
      1. 1.
        0
        hahahahah bunun için varız.. seri cüğü bekledim 4 tane gelmiş ama
        ···
    2. 2.
      +1
      O.ç bi anda rod yazıyo sandım amk ajksvdjs
      ···
    3. 3.
      0
      Tsigalko okoronkwo
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster