/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +8
    SONRASINI YAZIYORUM BEYLER
    SiViLCE ÇIKTIKTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER
    1-çıkan sivilceye asla dokunulmamalı eğer çok göz bozucuysa ince bi makasla ucunu kesin kopartmayın sıkmayınız kestikten sonra bir peçeteyle 3 dakika sıkıca bastırınız o kan duracaktır . kan durduktan sonra yüzünüzü yıkayın
    2- sivilce için söylenecek pek fazla bişey yok ellemesseniz geçiyo. eğer yüzünüzde sivilce izi kaldıysa güneş kremi sürün iz geçene kadar devam edin bu doktor tavsiyesidir . bizzat uygulanmıştır ve onaylanmıştır .(o kişi ben oluyorum)

    3-siyah nokta için yüzünüze buz uygulayın gözenekleri küçültür . bide haşlanmış mısırda yararlı olur.(onu yeyin yüzünüze sürmeyin )

    4-karbonlu su uygulayın siyah noktaları temizlermiş (denemedim üşengeç bi insan olduğum için yüzümdeki sivilceyle bile oynamam bu entryi nasıl giriyorum bilmiyorum )

    5- eğer diyosanız kardeşim bende öyle bi sivilce var ki ne uyguladıysam geçmedi . gidin bi ananıza babanıza sorun genetik mi? eğer değilse doktora görünün .yok genetik diyosanız sabredin .babanız veya annenizden tarih alın .o zamana kadar bekleyin .yok ben beklemem diyosanız gidin benzinlikten benzin alın onu yüzünüze sürün sonra çakmakla tutuşturun 5 saniye bekleyin sivilceden kurtulursunuz en rahatı hadi kolay gelsin
    ···
   tümünü göster