1. 1.
    0
    orrrrospu çocukları ecdadını gibtiklerim ambeyinli huurnun evlatlarının yannan kılları, sizi zütünüzden giberkene ananızı da amısından gibmek şart. sizi am gününde yağlar öyle giberim amın feryatları lig sonuncusundan 3 yediğiniz günde sülalenizin herhangi 3 ferdiyle oral maksatlı ciksimde keyfime diyecek olmaz ama bu üçlünün içinde ananız olmalı tabii..
    sevgili chamakh kardeşim, senin dedeni savunma arkasına sarktırır öyle giberim ama en azından savunma arkasına sarkabilitesi vardır adamın dıbına kodumun apaçisi sinirlendirdim amk senin hava toplarındaki üstünlüğünü giberim sonra da ikili mücadeleye girdiğin stoperle seni mumyalatır yapışık ikiz kıvdıbına getirir öyle giberim bu akşam sülalenizi giberim beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın amk almunia'sı senin kapattığın köşeden yediğin golü giberim sonra köşeyi kapattığın sirada vücudunun direğe en yakın bölgesi ile direk arasındaki desimetre cinsinden mesafeyi hektometreye çevirir öyle giberim senin topu oyuna sokma sürende çok rahat 3 karı giberim amk yeteneksiz huur çocuğu diye tabir edilesi taşşakyalayıcısı..
    samir nasri reyiz sen de uğraştın sonlarda ama uğraşmadığın 60 dakkalık sürede zütünü çatur çuttur gibeyim. heee saniye cinsine çevirip gibmemi istersen bu 3600 saniye eder ki bu süre 60 dakkadan fazladır dimi amk malı heaa buna da sen inanırsın zaten anca ikisi de aynı bi kere beyinsiz 1 kilo pamuk ile 1 kilo demir bile daha kolay bi soru ama sen anca sivri dişlerinle gibimi kemirirsin amk dişleği
    size handikaplı basan beynimi de giberim..
    ···
   tümünü göster