/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5 -3
    Dün trende çıkan başlığın altındaki yorumları okuyanınız, şuku/çukulayanınız vardır. Bilmeyenler için link http://www.incisozluk.com.tr/w/ne-lan-bu-ciddimiler/

    En çok şuku alan entry de bu sanırım http://www.incisozluk.com.tr/e/192665770/

    Birçoğunuz bu yazarınkine benzer söylemlerde bulunmuş, ifade etmeseniz de şukulamışsınız. "Güzel uygulama, ne var bunda" diyenleriniz çok.

    Ne olduğunu ben söyleyeyim; erkek yazar oranının çok yüksek olduğu ve hatta "erkek sözlüğü" olarak tanımladığınız bu sözlükte böyle yorumlara katılmanız riyakarlık değil de nedir? Madem hepiniz delikanlı adamlarsınız kadınları toplumdan soyutlayarak, ötekileştirerek kimden koruyorsunuz?

    Sorsak hepiniz adamsınız ya; pm'den penisinizin fotoğrafını atmaktan, taciz etmekten utanmazsınız ama.

    Başlığın altına "Malatya'dan beklenir" yazmıştım, yazarın biri "Malatya'dan ne zaman taciz tecavüz haberi duydun dıbına koduğum" cevabını girmiş. Güler misin ağlar mısın?

    Şayet Malatya'da bu tip olaylar olmuyorsa pembe otobüse de gerek yok? Buradan sözlüğün de mini bir Malatya olduğu çıkarımını yapabiliriz.

    Çok uzattım sadede geliyorum. Pembe otobüsle, “kız üniversitesi"yle kadını koruma kisvesi altında kadınları yavaş yavaş sosyal yaşamın dışına itmek yerine kadına saygılı, kendi sınırlarını aşmayan bireyler olmaya gayret edin. Sözünüzle özünüz bir olsun.
    ···
   tümünü göster