/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +77 -9
    üst edit: modlar trend bildirimi gelmedi bi el atarsanız

    Ben bunların fantezisini yiyim aga. ulan unutmaya çalışıyordum gördüm başlığı yine aklıma geldi sinir oldum. durun anlatayım da içimde kalmasın bari.

    Bir kız arkadaşım var benim tamam mı. kesinlikle ona aşık falan değilim, tabi onun da beni pek sevdiği söylenemez. bizim ki tamamen fuck budyy dostluğu. eski deli fişek dönemlerden kalma bir kız işte.. o zamanlar çok sevişirdik bununla, arar buluşur yalaşıp dururduk ama şimdi 3-4 ayda bi sevişiyoruz. kız çok uçuk çünkü, sürekli yenilik peşinde, fantezi manyağı, çılgın bir şey. joni sins abi gelse tatmin edemez.

    Neyse geçenlerde basur ameliyatı oldum. 2 hafta g*tümün üzerine oturamıyordum. bu zaman zarfında bir kadın eline bile dokunamadım. zütüm düzelmeye başlayınca da bünyemde bir şey fark ettim. resmen popomu kaşımaktan zevk almaya başlamıştım. o klozete oturup suyu zütüme değdirince içim kıyılıyordu. hani şekere dudak uzatan at gibi ağzımı bi tuhaf yapıyordum. dudaklarım önde ohşş ohşş inliyordum resmen. açıyordum suyu sonuna kadar. lan dedim nejmi bunlar muallaklik alameti. çağır bi kadın seviş, eski randımanlı günlerine geri dön dedim.
    ···
   tümünü göster