1. 1.
    +3 -1
    Gördüğünüz üzere inci sözlük artık 'SÖZLÜK' kıvdıbını kaybetmiş bir imgur ya da 9gagtürkiye kıvdıbına girmiştir. Sohbetler yerini çalıntı fotoraflara 'memes'lere bırakmıştır. ayrıca burayı cikshikayeleri.com sanan bir kitle de mevcuttur.

    bu durumun düzelmesi için:

    1-inci Caps sitesinde reforma gidilmeli, caps formatını yerini 'memes'lere bırakmalıdır.bu yapılmadığı sürece inci sözlük bu 9gag-ımsı kıvdıbını asla yitiremez ve sözlük asla sözlük olamaz.

    2-Ergenlerin kuzenini gibme fantazilerini sahte hikayeleştirerek anlattığı başlıklar 'Ferre' altincisine taşınmalı,ve artık bu 'hepimizin yalan olduğunu bildiği' ancak 'tadı kaçmasın,31ciler üzülmesin' diye ses çıkarmadığı, ancak yaşı çok çok küçük çocukların ağzının suyunun aka aka 31 çektiği bu hikayeler, sınırlandırılmalıdır.Sınırlandırma yapılamasa bile bu hikayeler 'Ferre' altincisinden dışarı çıkmamalıdır.

    3-Eski mod tayfası toplanmalıdır. Torpilcilik bitmelidir.

    4-Sözlükte Amerikan, israil,Kürt Yönetimi ve Arap hayranı propagandacı provakasyoncular silinmeli,def edilmelidir. Dini siyasete alet edenler ve dinden ya da siyasetten prim yapan yazarlar da bu kervana katılmalıdır.

    5-7delikli gibi gereksiz, kalitesiz,aptal, olay çıkaran kimseler IP Ban yemeli, asla sözlüğe alınmamalıdır. Başka IP'den ismi değiştirerek yeni hesap açtığı tespit edildiği anda da banlanmalıdır.

    6-Üye alımı bu problemler düzelene kadar kapalı kalmalıdır.Üye alımı açıldığında ise, ilk 10 entry'nin durumu ve aktiflik göz önüne alınarak üye sözlüğe alımı kararlaştırılmalıdır.

    Acilen yürürlüğe koyulması dileği ile...
    ···
   tümünü göster