/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 26.
    +6
    bisexler tam bir abazadırlar delik olsun yeter kafasında olan huur çocuklarıdır.
    gayler ikiye ayrılıyor bir doğuştan olanlar var birde ciksin zirvesine ulaşıp hiç bir hatundan, pozisyondan zevk alamayıp vurduran gayler var. Ulu orta yerde gibişip yiyişmeyin sıkıntı yok.
    Lezler ise şöyledir her kız lezbiyenliğe yatkındır aslında içlerinde vardır, ferrelardanda bunu anlayabilirsiniz zaten, her hatun genelde bisex olur. Onlarında anasını gibeyim. Hepinizin anasını gibeyim ekolojik dengenin dıbına koyduğunuz için homofobiğim yolunuzu yorddıbınızı gibiyim.

    Edit: Eşcinseller genelde uyuşturucuya vs. eğilimli olurlar ve eşcinsel erkekler erkek olmadıkları için eşcinselliğin çoğalması sonucu vatan savunacak yiğit kalmayacak. Hollandada çakışın onlar savaşmıyo sevişiyo zaten.
    ···
    1. 1.
      +1
      Düşüncelerime tamamen ters bi yazı ama anlatım tarzın seni desteklememe yönlendiriyor amk dexer misin sen
      ···
      1. 1.
        0
        boşunamı siyaset bilimi okuyoruz yarram
        ···
    2. 2.
      +2 -1
      Panpa kız olmadığın için 'her kız lezliğe yatkındır zaten' diyebiliyosun. Ama deme. Öyle bi şey yok. O izlediğin ferrelardakilerlerle bir tutma . Aynı şey değil . Kusurada bakma ama biraz kıt düşünüyosun.

      Eğer sen ferredaki orosularla bi kızı eşit tutuyosan bende seni o gay ferrelarındaki adamlarla bir tutup "zaten her erkeğin gaylığa yatkınlığı var" derim.
      ···
      1. 1.
        +1
        Johnny sins ne zaman gay ferre çekti amk andavalı? Söylediğim şey şu her kadın lez ferre çekebiliyoken. Gay olmayan bir erkek gay ferre çekmez.
        ···
    3. 3.
      0
      Nefret kusmuşsun

      Bunu sevdim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster