/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 101.
    +3 -1
    Eşcinselliğin toplumun geneline (bizim toplumumuz için konuşuyorum) itici gelmesi bir yana, ben eşcinselliğin bir hastalık olduğunu düşünüyorum, eğer düşüncem de bir yanlışlık varsa tartışabiliriz.

    Eşcinselliğin farklı sebepleri muhakkak vardır ama en büyük sebeplerden birinin hormonal denge farklılığıdır, bundan dolayı bazı insanlar eşcinselliğe eğilimli olabiliyor. Mesela büyüme hormonu salgılanmasında bozukluk olan bir insanın bu konuda tedavi olması gerektiğini hepimiz kabul ediyoruzdur. Ama kimsenin de büyüme hormonu fazla salgılanıyor diye akromegali olan bir insanla alay etmeye, ondan kimse nefret etmeye , ona saldırmaya hakkı da yoktur. Ve bence hormonal dengesindeki farklılıktan dolayı bir insanın eşcinselliğe eğilimi olması da aynı şekilde o insanının suçu değildir, bu insandan nefret edilmesi için bir sebep yoktur.

    Ancak gözlemlediğim kadarıyla eşcinselliğe duyulan nefret ve eşcinselliğin normalleştirilmesi çabası birbirlerini körükleyen bir kısır döngü içerisinde kar topu gibi büyüyen bir sorun.

    Eşcinselliğin normalleştirilmesini doğru bulmuyorum, mesela eşcinsel evliliklerde ebeveynlerin evlat edinmesi durumunu düşündünüz mü hiç? Sizce bu durum normal bir şey mi? Böyle bir çocuk pgibolojik yönden gelişimini ne ölçüde sağlıklı tamamlayabilir düşünmeden edemiyorum.

    Ayrı bir konuya değinelim: eşcinsellerin sokaklarda el ele dolaşmasının kötü örnek olacağını düşünen toplumun bazı kesimleri nefretle eşcinsellere tepki göstermesi ya da saldırması. Burada bir çelişki var zaten, eğer halk hasta olduğunu düşünüyorsa, bu insanların normal olmadığını düşünüyorsa onlara neden tepki gösteri, saldırıyor? Kimse hasta olduğunu düşündüğü bir insanla alay etmez, ona tepki göstermez, saldırmaz. Bence bu nefretin asıl sebebi eşcinselliğin sistematik bir proje olarak Dünya'da yayılmaya çalışılmasıdır. Ben de böyle olduğunu düşünüyorum ve bu projeyi yaymaya çalışan güçler bu konuda başarılı olmaktadır.

    Bu arada anal ilişkinin insan doğasına neden aykırı olduğuna, bir çok hastalığın yayılmasında ne kadar büyük bir yol olduğuna değinmeme gerek yok sanırsam, anal yolla bulaşan hastalıklar diye google'da aratmanız yeterli.Örneğin aidsin, anal yolla ve çok eşlilikle yayılma ihtimali diğer bulaşı yollarına göre önemli derecede fazla.

    Edit: imla
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Adam gibi adam işte okuyacakdın bunuda huur @1
      ···
    2. 2.
      0
      Genel inci jargonunda birbirimize sövmek sıkıntı olmuyor da şimdi hassas ve ciddi bi konu tartışıyoruz küfür etmenin alemi yok, kimseye faydası da yok
      ···
   tümünü göster