/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    0
    Hangi zütünden uydurduğun şeye cevap vereceğimi şaşırdım güzel kardeşim. Hepsinin doğrusunu yazsakta inanmamaya devam edeceksiniz o yüzden boşuna kendimi yormuyorum. inanmazsan inanma sana bişey diyen oldumu ananın amcığı niye gelip burada tartışma çıkartıyon.
    ···
    1. 1.
      0
      Bak dürüst olalım bana islamın gerçek olduğuna dair kanıtlar sun ben saygı duyarım
      ···
      1. 1.
        0
        Enam suresi 125. Ayet
        "Allah her kimi doğruya erdirmek isterse onun göğsünü islama açar. Kimi de saptırmak isterse onunda göğsünü göğe çıkıyormuşçasına daraltır, sıkar. Allah inanmayanlara azap ve sıkıntıyı işte böyle verir."
        Surede göğe çıkıyormuşcasına daraltır diyo bu surenin 1400 sene önce yazıldığını düşün. O zamanlarda atmosferde yükseldikçe nefes almanın zorlaştığını bilebilecek bir kimse yoktu bilim o kadar ilerlememişti. Bu sureler zerre değişikliğe uğramamış yazıldığı günden bugüne kadar. Kuranda bunun gibi bir sürü kanıt var ama düşünüp kafa yormak gerek görebilmek gerek.
        ···
      2. 2.
        0
        Burdada kader söz konusu ve yine bir hata
        Allah senin sınavına karışıyor. Burda muhafazid inanmayanlar için savunma olarak bu ayeti sunuyor fakat bu ayet kadercilikle bağlantılı sahip olduğumuz irade bu bağlamda çelişiyor
        Emin ol deney yöntemiyle bu yaşanmıştır ki insan milyonlarca yıldır var .
        ···
   tümünü göster