/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -5
    Ülkemizde hiçbir ideoloji adam akıllı yaşanmıyor. Bakın 4 kısımda ele alicam
    1.)islamcilar-Şeriatcılar-Cihadcılar
    Bunlar yobazdır. Amaçları islami sevmek sevdirmek değil islam tarafında olmayanları öldürmek yok etmek zulmetmek.Akp siyasetini savunurlar sadece yol yaptı demekle yetinirler. Doğrusu savundukları ideoloji değil Allahin birliği değil de kula kulluk etmek gibi ama bilmiyorlar ki kula kölelik köpeğe kulluktur.
    Modern topluma bilime ve başka herhangi siyasi görüşe hoşgörü ile yaklaşmazlar.Çoğu Osmanlicidırlar. Osmanlı torunuyuz deyip osmanlının tekrar dirilecegini sanarlar.Çakma milliyetçilikte vardır. Suriyelileri din gardasimiz diye sayarlar korurlar. Turkmenleri sevmezler.(Bazi hoşgörülü modern ıslamcılar da vardır nadir olsa da onlara lafım yok)Türkiye'nin yaklaşık %30unu kapsarlar.

    2.)Kemalist Solcular
    Genelde chpnin banko oyları burdan alınır. Kendilerini Atatürkçü modern sanar. Islamcilari sevmezler. Namaz kilana yobaz oruç tutana gerizekali derler. chpyi Atatürk kurduğu için hala onun yolunda olduğunu sanar ithaat ederler. Bahsettiğim gerçek Atatürkçüler değil çünkü onlar herşeyin farkında bu bahsettiklerim kemalizm denen birşey. Yoksa ben de Atatürkçüyüm. Bazıları Ataturku Allahdan Peygamberden üstün sanar. Osmanliyi Padişahları reddederler. Türkiye'nin yaklaşık %20-25 ini kapsar.

    3.)Ocaklı Ülkücüler
    Bunlar Milliyetçi Türkçü Vatanı milleti seven sayan grup değil. Ocaklara takılıp her türlü taka bulaşan sosyal paylaşım ağlarında ellerinde tabanca Hedef Turan Rehber Kuran yazan bir kısmı da oglanci olan tesbihli artistler. Sadece gösteriş olsun diye Allah vatan derler şehitler umurlarında olmaz.Ülke batsa seslerini çıkarmazlar. Hükümetin beslediği ülkücüler de para karşılığı makam mevki karşılığı susarlar. Oylarını mhpye basarlar genelde. Türkiye'nin yaklaşık %15-18 ini kapsar.

    4.)Kürt Faşizmi Yapanlar
    Bunlar genelde pkk destekçisi olurlar. Türklerin onlara hiçbir ayrımcılığı adaletsizliği olmamasına rağmen her fırsatta Türke söver kurdistan kurdistan diye bagirirlar. Yediği kaba pisler bizim kardeşlerimiz olan vatanına milletine bağlı kürtleri hain deyip dışlarlar. Oyları hdpye kullanırlar. Türkiye'nin yaklaşık %10-12 sini kapsar.
    ···
   tümünü göster