/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    0
    Tebessüm ederek okudum ( :

    Sadece "fln", "deil", "sanıosunuz", "olamıcak" gibi şeyler yazman bile cevap yazmaya değmeyecek kadar vasıfsız, cahil, kültürsüz biri olduğunu gösteriyor. Ben yine de iki satır yazayım bir şeyler.

    Bir kere, dünyayı Amerika yönetmiyor, her şeyin arkasında Amerika yok, Amerika şuna izin vermiyor, buna izin veriyor, yok.

    Türkiye'nin bilimde gelişememe sebebi ne Amerika, ne Avrupa, ne Masonlar, ne Yahudiler. Başlı başına Türk insanının sığırın önde gideni olmasından kaynaklı. 80 milyonun içinde muhtemelen 50 milyondan fazlası bilimin b'sinden bihaber, kalan 30 milyonun 20si 4. sınıf Fen dersi müfredatından daha az bilim bilgisine sahip. Geri kalan değerin de çoğunu liseli - üniversiteli geçler oluşturuyor ki bunların çoğu da işe girdiklerinde kendi işleri ile ilgili olan üç beş bilgi haricinde her şeyi unutacaklar. iddiaya varım, istatistik çıkarılsa 15 yaş altı çocuklarda bilime meraklı birey nüfusun kalanından kat kat fazladır. Sayıları oranlamaktan bahsetmiyorum ha, doğrudan değerlerden bahsediyorum.

    Tek bir teknoloji markamız yok ki yurtdışına ihracatta bulunsun, ihrac edebildiğimiz en teknolojik şey domates sanırım.

    Bir tek resmi bilim kurumumuz yok, onyıllardır uzay ajansı açacağız, ortada icraat yok.

    Türkiye ne tak yapsa darbe oluyormuş, hangi darbe bir teknolojik gelişme, bir üretim sebebiyle oldu cahil arkadaşım? 15 Temmuz mu? 12 Eylül mü? Sanırım o "tak" tan kastın Türkiye sokaklarının sağ - sol kavgasıyla savaş alanına dönmesi, ya da ne idüğü belirsiz bir "dini" cemiyetin bir haltlar yemesi.

    Amerika izin verse, darbeler olmasa şu anda süper güçtük değil mi kardeşim?

    Atatürk de Mason'du zaten.
    ···
   tümünü göster