/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +2
    Tartışmalara yol açan “Organik Hoşaf” projesiyle Kübra Ağca’nın yarışmada Alzheimer Hastaları için Çip Projesi’ni geride bırakarak finale kalması da söz konusu değil. Finale kalan altı proje içerisinde Alzheimer Hastaları için Akıllı Çip Projesi de bulunuyor. Finalde yarışan diğer projeler ise Duş Otomatı, Hız Ayarlı Yol Kasisi, Kredili Fitness Uygulaması ve insan Sağlığına Zarar Vermeyen Temizlik Ürünleri.

    Yarışmayı kazanan ve Adnan ve Uğur Kal kardeşlere ait “Hız Ayarlı Yol Kasisi” projesi araçların hızına bağlı olarak yumuşayan veya sertleşen kasisler yapmayı planlıyor ve bu fikirleriyle hızlı giden araçları yavaşlatmayı hedefliyor. Tartışmalara konu olan ve Kübra Ağca’ya ait olan “Organik Hoşaf” projesi ise hoşafın pastörize etmeden raf ömrünü uzatarak tüketilmesini amaçlayan ve lojistik konusunda da yenilikler kazandırmayı hedeflediğini açıklayan bir proje olarak ifade ediliyor.

    ileri Haber, Halk TV, BirGün gibi haber sitelerinde de “Organik Hoşaf” projesinin Alzheimer Hastaları için Akıllı Çip projesini eleyerek finale kaldığı da iddia edildi. Bu iddiayla birlikte paylaşılan video ise kazananın açıklandığı bölüm değil, Organik Hoşaf projesinin finale kaldığının açıklandığı 29 Temmuz 2017 tarihinde TRT Haber’de yayınlanan yarı final bölümüne ait.

    Araştırmadan yorum yapmayın amk salakları. Proje hoşaf yapımıyla alakalı değil.
    ···
   tümünü göster