/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +6
    olayları yazın bakalım. yalnız bu şarkıda dinleyin olayları süper oluyor amk hahahaha https://youtu.be/hiqLOl5LJdw

    1. olay) ben kendimden anlatayım ilk olayımı o zaman küçüktüm hani şu marketlerde trenler olur ya eğlence trenleri çocuklar üstüne biner rayların üstünde trende oturur. o trene kaçak olarak binmeye çalışıyordum görevli felan yoktu tren gidiyordu. bacağımı vagona atmaya çalıştım ama olmadı amk. bacağım trenin tekerlerinin oraya sıkıştı ileride de duvar var tren duvara sıfır gidiyor ve ben duvara yaklaşıyorum bacağım trene sıkıştı amk etrafta feryat figan çocuk ölecek bağırışları felan bende artık sona yaklaşmışım sadece nasıl öleceğimi bekliyorum kafam mı kopacak yoksa ezilerek mi öleceğim diye düşünüyorum. duvara 3 metre kala kahraman bir görevli treni durdurdu ve beni gibtir etti ortamdan.

    2. olay) o gece çok uykum vardı yattım yatağa uyumuşum ışığıda açık unutmuşum 1 saat sonra kalktım ama nasıl kalktım. resmen ölü gibiyim bilincim kapalı ne yaptığımı bilmiyorum nedendir bilinmez direk gittim odamın penceresini açıp kafamı aşağı eğdim amk o an dengemi sağlayamadım aşağı doğru kafam ağır bastı ayaklarım kalktı yerden. hemen pencerenin kirişlerine tutundum ve gene beni alamadın azrayiilll diye hihihihi yaptım.

    3. olay) çok kanlı bir kavganın içerisinde buldum kendimi havadan yumruklar ve tekmeler geliyordu bana doğru satırlar, bıçaklar hepsi ortadaydı ve tahmin ettiğiniz gibi bıçaklandım ama iyiki ölümcül bir organıma gelmedi bir süre hastanede bulundum.

    4. olay) Bali zehirlenmesi yaşadım. ben zaten beyaz tenli bir insanım yalnız ilk defa o gün kendimi çarşaf gibi bembeyaz gördüm. o kadar ölümcül bir olaydı ki artık kusmayı bırakın midemdeki safraları dakikada bir boşaltıyordum ayakta yürüyecek halim yoktu. hemen hastaneye sevkedildim ve müşadehe altında bulundum. kanımda normal üstü gaz birikimi varmış amk eğer hastaneye kaldırmamış olsalar muhtemelen zehirlenerek komaya girecek ve sonucum ex olacaktı.

    5. olay) Tır kazası
    arkadaşlarımla kartopu oynuyordum hızımı alamayıp kendimi yolda buldum koşarken. tamda o sırada bir tır üstüme doğru geliyor hani filmlerde olur ya öyle sahneler tır selektör yapmış korna çalarak üstünüze geliyor aynen öyle oldum amk hahahaha. Neyseki tır şoförü kıvrak bir hamleyle düştüğüm çukurun yönünden kırdı direksiyonu ama tekerleri çok korkunçtu yerde yatmış bakarken heralde ordada fena ezilirdim yollar zaten kaygandı leşim etrafa dağılırdı amk
    ···
   tümünü göster