/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +268 -147
    Merhaba beyler Sizin adam gibi insanlar olduğunuzu bildiğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum. fotoğrafta da gördüğünüz gibi benim elim doğuştan 4 parmak 2 parmak birleşmiş anne karnında. okulda çoğu kişi bana 4 parmak diye sesleniyor. herkes dalga geçiyor. Minibüslerde tutunma yerlerini sol elimle tutamıyorum sırf görmesinler diye.kar yağmasını istemiyorum, çünkü eldiven takınca 1 parmak boşta kalıyor ve yine alay konusu oluyorum. abilerim, kardeşlerim sizin önerileriniz nedir bu konu hakkında iyice içime kapanık oldum gittiğim her ortamda elimi saklamak için şekilden şekile giriyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.

    Ek:Arkadaşlar bazı kardeşlerimiz troll olduğumu falan düşünmüş ama böyle bir şey için neden troll yapayım. Hayatımda ilk defa elimle ilgili bu kadar içimi döktüm. Annemle bile konuşmuyorum onuda üzmek istemiyorum. Babamı 2009 senesinde trafik kazasında kaybettim. içimi dökeceğim samimi bir arkadaşım bile yok.

    edit:çok sağolun dostlar inanın sayenizde yalnız olmadığımı hissettim tebessüm ettirdiniz ilginiz için..

    edit: çalıntı diyenler olmuş 2 hesapta benim yıllar önce hesap açıp paylaşmıştım tekrar bu hesabımdan paylaşmak istedim inanmayan varsa diğer hesaba mesaj atın cvp vereyim diğer hesabı kullanmıyorum zaten veya görüntülü aramadan gösterebilirim benm primle işim olmaz
    ···
   tümünü göster