/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -3
    No 1 Sosyal Medya Amlısı:
    Bu kizimiz gosteripte vermeyenlerdendir. Sosyal medya hesaplarina mustehcen sayilabilcek resimler koyup ona mesaj yazan herkese gibtir cekip zevk alir.Bu tip kizlarla asla duzgun sohbet edilmez. Arkadasliklari kisadir ve kesinlikle anal yapmazlar.(Bu tespit hic bir yerde yok)Bi tip kizlar okuldaki tipsiz ama fizigi guzel olanlardir.
    Guzellik:3
    Cinsellik:3
    Sohbet:1
    Fizik:8-9
    No2 Askim ben bakireyim:
    Bu lafi duydugunuz an kaçın.Bu sozun altinda aslinda ;Sakso cektim gotten verdim her yerimi emdirdim ama kizligimi vermedim anlami yatar.Bu kizlari 3gün ila 4 hafta arasi sevisme kivamina getirebilirsiniz. Genelde okulda gordugunuz yuksek bel siyah kot giyen kizlarimiz bu kategoridedir.
    Guzellik:7
    Cinsellik:7
    Sohbet:6
    Fizik:8
    No3 Ozenti ve Sonradan gorme
    Bu tip kizlarimiz internetten sagdan soldan duydugu rock gruplarinin sanki kurucusuymus gibi haller takilir. Uclardan boyanmis saclar ev ortaminda iğne ile delinmis piercinglerlerle takilirlar.Ben alkol iciyom yeaa havasini birakmayip snapchat gibi uygulamalarda bunu devamli gosterirler. Aciksuellige yakindirlar. Genelde sadece öpüsürler ama bunun hakkini verdiklerini soylebilirim.
    Guzellik :6
    Cinsellik:3
    Sohbet:5
    Fizik:5
    No4 Anime izliyorum. Kore faniyim Imam hatipliyim
    Kesinlikle uzak durun.20 metreden fazla yaklasmayin.Bu tipler butun gun evde oturup aptal kore dizileri izleyip züt buyuturler. Bazilari anime sitelerinde sexygirl gibi takilir bazilari ogrenmis oldugu 3 5 gibsok japonca kelimeyle konusmaya calisir. Genelde sismandirlar sivilcelilerdir. Kisisel bakim kavrami gelismemistir. Asosyallerdir ve asi derece sarkik bir meme büzük züt bu grubun en dikkat ceken ozelligidir. Fakat bir anime faniysaniz bunlarla soluksuz saatletce sohbet edebilirsiniz.
    Guzellik: 1
    Cinsellik: ---
    Sohbet:8
    Fizik:1
    ···
   tümünü göster