/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2 -1
    Bu sözlükte son yazım abilerim. Her şeyin gerçeğini anlatıp gideceğim söz veriyorum. Tek isteğim bana yol gösterin, Kafam hiç olmadığı kadar karışık. Lütfen dalga geçmeden okuyun sadece bir kereliğine ciddi olun..

    Ben 17 yaşındayım. 9.sınıfta bir kız ile tanışmıştım. Ozaman hiçbir şey hissetmemiştim ama ilerleyen zamanlarda beni kendine bağladı. 10.sınıfa geçtiğimde ilgim yok olmuştu neredeyse. Başka birinden hoşlanıyordum. Sonra duydumki zaten onun da bir sevgilisi olmuş. Bu da benim kesin olarak peşini bırakmam anldıbına gelmişti.

    Buraya kadar her şey normaldi ama birden yine hoşlanmaya hatta tarif edilemez hisler beslemeye başladım. Kendimden çok utanıp tiksindim çünkü azda olsa yakın bir arkadaşımın sevgilisiydi. Vazgeçmeye çalıştım çabaladım ama olmadı yemin ederim. Ben normalde hiçbir kızı alıp hayatımın baş tacı yapmadım veya ailemden ve dostlarımdan üstte tutmadım. Onu sevmem yine bunları değiştirmedi zaten. Sadece arkadaş olarak bile olsa onunla konuşmak için yaklaştım. Başarılı olmuştum her şey güzel gidiyordu. Asla cinsel yaklaşmadım,ne bir temas ne bir flört etmeye kalkmadım.

    Birgün ortak bir arkadaşımdan duyduğuma göre sevgilisi (yakın arkadaşım) onun yakınında bulunan erkeklerden çok rahatsız oluyormuş. Bunu bana asla belli etmedi abilerim çünkü asla ters ve art niyetli bir hareket etmedim kıza karşı. Bunu duyduğumda bir karar verdim, ondan uzaklaşacaktım. Nedeni ise sevgilisi ile sürekli bu konuda tartışıp tüm gününü üzgün geçiriyordu. Annesinin hasta, babasının yanlarında olmaması, sadece kardeşi, sevgilisi ve dostları olması kararımı netleştirmişti. Evet dostlarından biri bendim ama asla onu sevgilisi gibi mutlu edemedim, edemezdimde. Ben birlikte olduğum kızlara yanlışlıkla onun adını söylemiş insanım abilerim. Ama yapmak zorundaydım ve yaptım. Bahaneler uydurarak kötü davranıp kendimden uzaklaştırdım. Sevgilisi sorun çıkartmasın birlikte mutlu olsunlar diye yaptım. Her sabah sırasına geçtiğinde onun suratını üzgün görmemek için yaptım.

    Ona 2 kez sarıldım ve tekrar sarılmak için her şeyimi veririm beyler. Ben hata yapmadım. Ben bunları haketmedim. Şuan öylesine ergen gibi davranıp uzaklaştığımı sanıyor. Çevresindekiler ve dostlarım da beni yargıladılar. Ama hiçbirine dönüpte sevdiğim için yaptım demedim, nasıl diyeyim?

    Bunları yazdım evet çünkü her gece onu rüyamda görüp sabah kalktığımda onun hayatımda bir arkadaş olarak bile olmadığını görmek bana zarar veriyor. Ben hiç bu yıl
    kadar gözyaşı dökmedim beyler. Daha buraya yazamadığım kadar an yaşadık, yaşadım.

    Çok özürdilerim G. seni yarıyolda bıraktım ama zaten senin umrunda bile değilimdir. Beni o şekilde sevebilecek gibi biri olmadığım için özürdilerim.. Ama sana yemin ederim ne benim olmanı istedim nede sapık dürtülerle asla yaklaşmadım. Beni mutlu eden tek şey gün içinde benimle kurduğun göz temasıydı eve gittiğimde onunla huzur bulup yarının gelmesini bekliyordum..
    ···
   tümünü göster